Naoki Mazaki | Kiritsuke Gyuto 210mm | Shirogami 2 / White 2 | Black Nashiji
Naoki Mazaki | Kiritsuke Gyuto 210mm | Shirogami 2 / White 2 | Black Nashiji
3.257 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Ikke på lager. Tilmeld dig nyhedsbrevet her og modtag besked når varen igen er på lager.
- Sakai Osaka, Japan
- Smed: Mazaki Naoki
- Engraveret i Kanji på knivbladet: Mazaki (眞崎作)navn og Shirogami 2 (白二)
- Stål: Shirogami 2 / White 2
- Kiritsuke Gyuto 210 mm
Ikke på lager





Vi har fået gode anmeldelser

Relaterede produkter
-
Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
999 kr. Tilføj til kurv -
Saya / Knivskede træ | Gyuto 210 mm | Magnetisk knivbeskytter (Yo)
149 kr. Tilføj til kurv -
Ao bōzu | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv | Blue 2 / Aogami 2 & Damaskus49
1.890 kr. Tilføj til kurv -
Suisin | Gyuto 210 mm | VG10 | Tsuchime Suminagashi Damascus 17
1.624 kr. Tilføj til kurv -
Yuki-onna | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv
990 kr. Tilføj til kurv -
Kama Itachi | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv
1.150 kr. Tilføj til kurv -
Saya / Knivskede træ | Gyuto 210 mm | Magnetisk knivbeskytter (Wa)
149 kr. Tilføj til kurv -
Gozuki | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv | Damaskus37
1.670 kr. Tilføj til kurv -
Tanuki | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv
799 kr. Tilføj til kurv -
Tojiro Fujitora DP | Gyuto 210 mm | VG-10 & Stainless clad 3-layer | Japansk kokkekniv
993 kr. Tilføj til kurv
Total længde: 362 mm
Knivblad længde: 210 mm
Knivblad længde til hæl: 217 mm
Knivblad bredde (hæl til rygrad): 49,5 mm
Knivblad tykkelse: 0.2-4 mm
Vægt: 184 gram
Om Naoki Mazaki den japanske smed
Naoki Mazaki er en solo-smed, der håndfremstiller alle aspekter af sine knive i sit værksted i Niigata, Japan. Hans stil er mere traditionel end mange smede fra hans generation, og han skaber nogle af de mest eftertragtede knive på nuværende tidspunkt.
Mazakis hærdeteknik er avanceret, hvilket resulterer i fremragende kantretention og skarphed. Han svejser alle sine kulstålknive i sit eget værksted og færdiggør sine klinger med en række forskellige slibesten, alt sammen i hånden. Mazaki foretrækker de mere traditionelle Shirogami #2 og Aogami til at fremstille sine knive og efterlader ofte en rustik finish på mange af sine klinger. Black Nashiji viser al den karakter og detalje, der opstår under smedeprocessen. Bevægelserne færdiggøres i hånden på hans slibesten for at sikre en jævn slibning og geometri. Let konvekse bevægelser og meget tynd bag skærekanten.
En dobbeltægget kniv med en bladlængde på 210 mm til professionel brug.

Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt
Fri v/799 kr.

1-2 hverdage
DAO & GLS

10 års garanti
Du er sikret

100 dages retur
Returnering