Nakiri grøntsagskniv
Nakiri grøntsagskniv
999 kr. 799 kr.
Du sparer 200 kr. SPAR 20%
Er på lager – Hurtig og billig levering!
Del betalingen op med Anyday eller Viabill

Del betalingen op med Anyday eller Viabill
Fantastisk skarp Nakiri grøntsags- & kokkekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 16,2 cm
- Total længde 30 cm
- Vægt 275 g
- Skæfte: G10 komposit håndtag
På lager (kan bestilles som restordre)





Vi har fået gode anmeldelser
Snit dine grøntsager med en Nakiri køkkenkniv
Vil du snitte grøntsager som en rigtig kok, med en grøntsagskniv i kokke kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Vores Nakiri grøntsagskniv er lavet i damaskus stål med et hårdt VG10 kernestål, omgivet af 66 lag af rustfrit damaskus stål. Så hvis du skal choppe, snitte, hakke eller skære grøntsager – så er en Ushi Nakiri helt sikkert det rigtige valg. Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Den japanske grøntsagskniv: Nakiri bōchō
Nakiri bōchō er bogstaveligt talt japansk for “Kniv til at skære grønt”, hvor usuba bōchō er japansk for “Tynd kniv”. Her har vi med en Nakiri at gøre, som i det japanske køkken kun bliver brugt til de grønne køkkenvarer. Selvom det kan ligne en kød kløver som bruges til at hakke større stykker kød til mindre stykker, så er det faktisk slet ikke tilfældet. Det tynde og mere rektangulære firkantede blad er perfekt til at snitte, hakke og skære grøntsager. En Nakiri bōchō er slebet lige meget på begge sider af knivsæggen hvor en usuba bōchō kun er slebet på den ene side af bladet. I og med kniven er slebet lige meget på begge sider, er det meget lettere at lave et lige snit i sine grøntsager og grønne varer.
Tekniske specifikationer
- VG10 kernestål og rustfrit stål i 66 lag
Stålets hårdhed 60±2 HRC
- Håndtag i G-10 komposit epoxy
- Rustfrit stål i SUS430 & SUS431
Knivsæg slebet i 16 grader

VG10 Kernestål
Kernestålet af VG10 har en hårdhed på 62 HRC og er slebet i en ca. 15 graders vinkel. Hvilket giver en utrolig skarp og holdbar knivsæg.
66 lag rustfrit stål
De 66 lag foldede rustfri stål er lavet af SUS430 og SUS431. Lagene af stål er foldet, så de giver i alt 66 lag der giver det flotte bølgede damaskus mønster.
Ergonomisk greb
Håndtaget er lavet af glasfiber og epoxyharpiks. Du har et godt og ergonomisk greb selvom håndtaget skulle være fugtigt eller vådt. Materialet er også antibakterielt.

Medfølger i kassen
Opbevaringsæske med magnetisk luk
Kasse til beskyttelse af kniv, blad og æg
Klud – Til rensning af knive
Bevis for garanti og kvalitets kontrol
Damaskus kniv i VG10 kernestål og 66 lag rustfri stål
Se vores YouTube video af kniven
Vi har lavet en kort video så du bedre kan se hvordan kniven ser ud. Det kan nemlig være svært helt at se hvordan en kniv ser ud kun ved hjælp af billeder. Hvis du stadig skulle være i tvivl om du helt kan lide stilen, så har vi 100 dages fri returret.
Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores showroom i Esbjerg. Chat med os og aftal at komme forbi og se knivene.

Knivslibning Service
Vi tilbyder også slibning af dine knive. Hvis du har brug for hjælp til knivslibning eller du har spørgsmål herom, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig videre. Hvis du ikke er helt tryg ved selv at skulle slibe dine knive, vil vi altid anbefale at lade en professionel gøre det for dig.





damaskus stål i 67 lag
damaskus stål er en betegnelse man bruger om stål der er foldet og presset mange gange, for at give det flotte bølgede mønster. Før dette blev den gængse opfattelse af damaskus, var stålet udvundet i damaskus og blev også her foldet mange gange for at give bedre holdbarhed.
Den tekniske betegnelse for stålet brugt i vores Ushi damaskus knivserie er VG10 kernestål og SUS430 og SUS431, som er to rustfri ståltyper der modarbejder korrosion og beskytter den hårde kerne af VG10.
Håndtag i G10 komposit
Skæftet er G10 komposit med et kerne lag af stål der går helt fra knivens spids til bunden. Kniven er designet med stål hele vejen igennem kniven for at give en mere robust kniv der holder hele livet. Håndtaget sikrer god komfort, så du kan bruge kniven hver dag, hele dagen.
G10 komposit håndtaget er med til at sikre dit greb, selvom overfladen skulle være våd eller fedtet. G10 materialet er også bakterieafvisende og kan tåle opvaskemaskine. Vi anbefaler dog ikke at maskinopvaske dine knive da knivens blad kan blive beskadiget.
damaskus stål & mønster
Det flotte mønster på Ushi knivserien kaldes for damaskus og kommer ved at folde 2 forskellige stål typer mange gange – 66 gange for at være helt præcis – der så giver dette flotte bølgede mønster. Hos Ushi går vi meget op i at vores værktøj skal være både æstetisk flot, men også effektivt og holdbart. Derfor har vi i denne serie brugt materiale der holder i lang tid, holder skarpheden, samt ser rigtig flot ud.
I denne serie er mønstret kommet ved at folde og presse stålet, men man kan også få damaskus knive hvor mønstret kommet ved at folde og hamre stålet.