Skip to main content
Lastbil ikon 35 kr. - Gratis over 799 kr.
Lastbil ikon 1-2 dage
Garanti ikon 10 års garanti

Tanuki | Bunka 210 mm | Japansk kokkekniv

Tanuki | Bunka 210 mm | Japansk kokkekniv

🔥 41 købt for nylig

Original price was: 799 kr..Current price is: 679 kr..

Du sparer 120 kr. SPAR 15%

Prisgaranti

Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.

Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.

Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.

  • Er på lager – Hurtig og billig levering!

  • Japansk Bunka i 210 mm
  • Hårdt carbon kernestål 60±1 HRC og SUS cladding
  • Størrelse 210 mm (knivblad)
  • Total længde 365 mm og vægt 200 gram
  • Skæfte: Red Wood & Black Buffalo Horn
  • 8-kantet traditionel japansk Wa skæfte

Er på lager

Levering 1-2 dage
63 kr.
Saya Bunka 210 mm - knivskede i valnød træ - magnetisk knivbeskytter
Original price was: 149 kr..Current price is: 127 kr..
1 × Strygestål | Diamant | G-10

Er på lager

Original price was: 499 kr..Current price is: 424 kr..
Original price was: 389 kr..Current price is: 349 kr..
47 kr.
Original price was: 397 kr..Current price is: 337 kr..
ikon pakke
Fragt 35,- Gratis over 799
Pengene tilbage garanti
ikon lastbil
Levering 1-2 dage
ikon certifikat
10 års garanti
Letvægts kniv

Japansk træskæfte

Japansk

Tradition

Hårdt kernestål

Rustfrit ydre stål

Antibakterielle

Egenskaber

Fremragende!

Vi har fået gode anmeldelser

7. februar, 2025
Hurtig og fin levering
6. februar, 2025
Super god service og hurtig levering. Skrev til dem på Instagram med et spørgsmål og fik svar…
31. januar, 2025
God oplevelse. Sammen med et nykøbt rivejern, sender de 5 stykker plaster. Det er fantastisk h…
29. januar, 2025
Hurtig betjening og vanvittigt flotte knive!
24. januar, 2025
Tak for seriøs behandling Jeg vil handle med jer på et senere tidspunkt. MVH Finn Andersen
24. januar, 2025
Da er en fødselsdagsgave så jeg har ikke set eller mærket knivene endnu, det kommer nok, men l…
24. januar, 2025
Fik min order hurtigt og billigt
23. januar, 2025
Overskuelig hjemmeside let at bruge. Varen lå foran døren inden man kunne nå at blinke. Pris o…
20. januar, 2025
Undskylder mange gange posten har lige været her så jeg er meget tilfreds med min oplevelse og…
16. januar, 2025
Super hurtig handel, og plaster med til at lappe fingre og andet sammen efter brug af de skarp…

En Japansk Bunka i 3 lag sort hamret japansk stål

Vores Tanuki Bunka kniv bruger 3 lag 10Cr15CoMoV stål, hvor de to yderste lag er SUS cladding, som er hamret og brændt, hvilket giver en flot sort og hamret overflade. Denne unikke finish opnås gennem den høje varme i smedjeprocessen. Det sorte udseende kaldes Kurouchi, og det hamrede mønster kaldes Tsuchime. Tanuki Bunka kniven har et traditionelt japansk Wa-håndtag, som er 8-kantet og lavet af Red Wood og Sort Buffalo Horn. Det lette håndtag giver en god balance, der gør kniven ideel til præcise snit og alsidigt brug i køkkenet.

Kurouchi – Sort smedet udseende

Kurouchi er det sorte lag, der dannes under smedningen ved høje temperaturer. Det giver kniven en rustik og unik finish samt en vis beskyttelse mod rust og korrosion. Kurouchi findes typisk på traditionelle japanske knive og er både æstetisk og funktionelt fordelagtigt.

Tsuchime – Hamret overflade på bladet

Tsuchime refererer til det hamrede mønster på knivens blad, som skabes manuelt ved smedning. Disse små, konvekse fordybninger hjælper med at reducere modstanden, når du skærer gennem ingredienser, og forhindrer desuden maden i at klæbe til bladet. Tsuchime-finishen findes ofte på japanske knive af høj kvalitet.

Pleje af bunka kniven

Da Tanuki Bunka kniven indeholder et højt carbonindhold, skal den holdes tør for at undgå rust. Tør kniven af med det samme efter brug og opbevar den et tørt sted. For ekstra beskyttelse kan du påføre madolie. Hvis kniven ruster, kan du fjerne rusten med en paste af bagepulver og vand eller ved at lægge kniven i hvid eddike natten over.

Tekniske specifikationer på vores Tanuki Bunka

Bemærk at størrelser og vægt er ca. mål, da alle knive er lidt forskellige.

  • Mærke: Ushi
  • Model: Tanuki
  • Type: Bunka
  • Størrelse: 210 mm
  • Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
  • Stål hårdhed: 60±1 HRC
  • Stål yderlag: SUS cladding i 2 lag
  • Skæfte materiale: Red Wood & Sort Buffalo Horn
  • Skæfte type: 8-kantet Wa-håndtag – Traditionel japansk stil
  • Længde:
    • Knivblad æg: 210 mm
    • Knivblad til skæfte: 225 mm
    • Skæfte længde: 140 mm
    • Længde i alt: 365 mm
  • Tykkelse:
    • Knivblad tykkelse: 2 mm
    • Skæfte tykkelse: 18 mm
  • Højde:
    • Knivblad højde: 48 mm
    • Skæfte højde: 24 mm
  • Vægt: 200 gram
  • Vægt balance: 18 mm ude på knivbladet
  • Anbefalet greb: Pinch grebet & Fingerspids grebet
  • Produceret i: Kina
  • Til begge hænder: Ja, ambidekstral
  • Knivblad slibning: 50/50 – Slebet lige meget på begge sider

Vedligehold dine knive

Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.

Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt

Fri v/799 kr.

1-2 hverdage

DAO & GLS

10 års garanti

Du er sikret

100 dages retur

Returnering