Tokaji | Gyuto 240 mm – Kun knivblad | White 1 & Iron clad | Japansk kokkekniv
Tokaji | Gyuto 240 mm – Kun knivblad | White 1 & Iron clad | Japansk kokkekniv
1.420 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Forudbestil nu! Vi eftersender gratis, hvis du har købt varer der er på lager, sendes de med det samme.
- Tosa, Japan
- Smed: Tadayoshi & Tsukasa Tokaji
- Stål: Shirogami 1 / White 1 & Iron cladding
- Vægt 137 gram
- Gyuto 240 mm (kun knivblad)
Kan forudbestilles
Vi har fået gode anmeldelser
Bemærk at knivene er håndsmedede, så mål, vægt, udseende, osv. kan variere.
Bemærk at knivene er smedet af Tadayoshi Tokaji og hans søn Tsukasa Tokaji, så kanji på knivene varierer alt efter hvem af dem der har produceret kniven.
Knivblad længde: 240 mm.
Vægt: 137 gram.
Stål: Shirogami 1 / White 1.
Cladding: Iron cladding.
Kun knivblad.
Af de japanske smede Tadayoshi Tokaji og hans søn Tsukasa
Tadayoshi Tokaji og hans søn Tsukasa Tokaji er kendte for deres enestående håndværk, som bygger på “Tosa Uchihamono” traditionen – en ældgammel metode med mere end 400 års historie, hvor knive håndsmedes uden brug af former. Dette traditionelle håndværk indebærer, at hver kniv er formet og færdiggjort ved fri smedning, hvilket kræver både præcision og erfaring.
De fremstiller tre typer knive uden skæfte, udelukkende med fokus på det håndsmedede knivblad: Santoku (180 mm), Gyuto (210 mm) og en større Gyuto (240 mm). Knivene er smedet af “Yasuki Shirogami No. 1” – et af de hårdeste og mest slidstærke ståltyper, som giver knivene en langvarig skarphed og fremragende holdbarhed.
Smedene bag håndværket
Tadayoshi Tokaji og Tsukasa Tokaji står bag hver eneste kniv, og deres håndværk værdsættes i hele landet. Som certificerede “Takumi af Tosa” (Håndværkere fra Tosa) bringer de ikke kun traditionen videre gennem deres produkter, men også gennem undervisning. Tsukasa Tokaji er engageret som underviser ved Blacksmith Creation School, en del af Kochi Prefecture’s Tosa Knife Cooperative, hvor han viderefører denne dybt rodfæstede smedekunst til nye generationer.
Detaljer om kniven
Tosauchi Tosa Tadayoshi Tokaji White 1 Gyuto 240 mm
En dobbeltslebet White 1 carbonstål-kniv af Tadayoshi Tokaji & Tsukasa Tokaji.
Smed: Tadayoshi & Tsukasa Tokaji / Tadayoshi Tanzo Ltd.
Specifikationer
Oprindelsesland: Håndlavet i Japan / Tosa (Kochi pref.)
Materiale: White 1 Carbonstål
Andre specifikationsstandarder: Tosa Tadayoshi-emblem, White 1 Carbonstål indgraveret.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering