Wada Shoten – Sukematsu | Santoku 170mm | Shirogami 2 / White 2 & Iron clad
Wada Shoten – Sukematsu | Santoku 170mm | Shirogami 2 / White 2 & Iron clad
1.542 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
-
Er på lager – Hurtig og billig levering!
- Sakai, Japan
- Smed: Wada Shoten – Sukematsu
- Black Banno
- Stål: Shirogami 2 / White 2
- Santoku 170 mm
Kun 1 tilbage på lager
Total længde: 313 mm
Knivblad længde: 170 mm
Knivblad længde til hæl: 172 mm
Knivblad bredde (hæl til ryg): 45,5 mm
Knivblad tykkelse: 0,2-3,4 mm
Vægt: 148 gram
Sakai, Japansk kokkekniv
Dette er Sakai’s veletablerede køkkenknivsproducent Wada Shoten’s White 2, iron cladding sorte Santoku. Den smedede Shirogami 2 Hasakai er også meget smukt færdiggjort.
Sukematsu er et af Wada Shoten’s registrerede mærker.
Wada Shoten – Sukematsu knivserie
Wada Shoten er en førende og veletableret forhandler af Sakai-knive, grundlagt i 1860 som en jernvare-grossist, med en 150-årig historie inden for fremstilling og salg af højkvalitets Sakai-bestik. De er en af de få veteranvirksomheder, der har bevaret engrosforretningen med traditionelt Sakai-bestik siden 1800-tallet.
Dimensioner & Vægt & Materiale:
Samlet længde: 313 mm / Bladlængde: 170 mm (spids til hæl 172 mm) / Bladbredde: 45,5 mm (hæl til ryg) / Bladtykkelse: 0,2-3,5 mm / Vægt: 148 g (ca.)
Disse knive er fremstillet én ad gangen af en smed.
Som et resultat heraf kan der være små forskelle i størrelse, vinkel, vægt, tekstur osv. på vores lager sammenlignet med billederne på produktlisten.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering