Tsukasa Tokaji | Gyuto 210mm | Shirogami 1 / White 1 & Iron clad
Tsukasa Tokaji | Gyuto 210mm | Shirogami 1 / White 1 & Iron clad
1.294 kr.
Forudbestil nu! Vi eftersender gratis, hvis du har købt varer der er på lager, sendes de med det samme.
Del betalingen op med Viabill
Del betalingen op med Anyday eller Viabill
- Tosa, Japan
- Smed: Tsukasa Tokaji / Tadayoshi Tanzo Ltd.
- Stål: Shirogami 1 / White 1
- Gyuto 210 mm
Gratis fragt på denne vare!
Tilgængelig på restordre
Vi har fået gode anmeldelser
Billedet er ikke det helt korrekte.
Total længde: xxx mm
Knivblad længde: xxx mm
Knivblad længde til hæl: xxx mm
Knivblad bredde (hæl til ryg): xx mm
Knivblad tykkelse: x mm (ved skæftet)
Vægt: xxx gram
Af den Japanske smed Tsukasa Tokaji
“Tosa Uchihamono” er et traditionelt håndværk med en historie på mere end 400 år, hvor håndværkere bruger en presse eller hammer til konsekvent at udføre alt fra smedning til slibning og færdiggørelse uden brug af en form.
Blandt de Tosa-knive, der fremstilles ved hjælp af dette traditionelle håndværk, er den “Gyuto-kniv”, der introduceres denne gang, en alsidig kniv.
Denne Gyuto-kniv bruger “Shirogami 1”, som er en af de hårdeste typer stål. Den har fremragende slidstyrke, er svær at chippe, og bevarer sin skarphed i lang tid.
Smed: Tsukasa Tokaji / Tadayoshi Forging Co., Ltd.
Detaljer om kniven
Tosauchi Tosa Tsukasa Tokaji White1 Gyuto 210 mm
En dobbelt-slebet White 1 kulstålkniv af Tsukasa Tokaji
Smed: Tsukasa Tokaji / Tadayoshi Tanzo Ltd.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.