Skip to main content
🌞🌴 Sommerferie Rabat! Ingen pis; du får 25% på hele lageret – klik her, og op til 32% på Knivsæt. Længere leveringstid i uge 28,29,30 🌴
Lastbil ikon 29 kr. - Gratis over 1.000 kr.
Lastbil ikon 1-3 dage
Garanti ikon 10 års garanti

Forsendelse af kokkekive til Grønland

Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner (DKK)

Forsendelser til Grønland er uden moms

Det skal selvfølgelig også være muligt at købe vores kokkekniv og andet tilbehør i Grønland. Derfor har vi lavet aftale med PostNord om forsendelse til Grønland. Det koster lidt mere end de “almindelige” forsendelser til adresser i Danmark, og derfor er fragtpriserne til Grønland også lidt højere.

Vi har forhandlet ganske fornuftige leveringspriser og betingelser til Grønland. Det er selvfølgelig også klart at jo mere du køber, jo dyrere bliver fragten, da kassen bliver større og kassen vejer mere.

NB. Leveringstiderne afhænger også af destination samt vind og vejr.

Vi gør det let at handle køkkenknive i Grønland på vores danske webshop

Vores webshop tilbyder med glæde levering til Grønland! Vi forstår, at det kan være svært at finde de produkter, du har brug for, fjerntliggende steder, og vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for vores kunder i Grønland at få adgang til de varer, de har brug for.

For at afgive en ordre til levering til Grønland skal du blot tilføje de varer, du ønsker at købe, til din indkøbskurv og gå til kassen. Under betalingsprocessen vil du blive bedt om at indtaste din leveringsadresse. Indtast blot din adresse i Grønland og vores system beregner automatisk forsendelsesomkostninger og leveringstid for din ordre.

Bemærk venligst, at leveringstiderne til Grønland kan variere på grund af afstanden og potentielle udfordringer med transport. Vi vil gøre vores bedste for at få din ordre til dig så hurtigt som muligt, men i nogle tilfælde kan det tage længere tid end vores standard leveringstider.

Vi håber du nyder at handle hos os og ser frem til at opfylde din ordre til levering til Grønland. Tak fordi du valgte vores webshop!

PostNord Express levering: Grønland

Priser er baseret på vægt.

PostNord Economy levering: Grønland

Priser er baseret på vægt.

Vi har styr på Tolddeklaration og blanketter

Som du sikkert allerede ved, så er det vigtigt at de rette blanketter og specielt tolddeklaration er udfyldt, når man sender pakker til Grønland fra Danmark. Det har vi fuldstændig styr på, så du kan trygt stole på at din pakke når frem når du handler hos os.