Lastbil ikon Gratis fragt & returnering
Lastbil ikon 24 timers levering
Garanti ikon 10 års garanti
SPAR 20%
Damaskus Stål & VG10

Gyuto kokkekniv

799 kr.

  • Del betalingen op med Anyday eller Viabill

Del betalingen op med Anyday eller Viabill

Anbefalet fantastisk skarp Gyuto kokkekniv i damaskus stål.

  • 67 lag damaskus stål
  • VG10 kernestål og rustfrit stål i 66 lag
  • Stålets hårdhed: 60±2 HRC
  • Knivbladets længde 19,7 cm
  • Total længde 32,5 cm
  • Vægt 253 g
  • Skæfte: G10 komposit håndtag

1 på lager (kan bestilles som restordre)

ikon pakke
Gratis fragt & Retur
Pengene tilbage garanti
ikon lastbil
24 timer PostNord
ikon certifikat
5 års garanti
Fremragende!

Vi har fået gode anmeldelser

  • Hurtig levering. Jeg kan desværre ikke anmelde selve produktet, da det ikke blev købt til mi…
  • hurtig levering og en rigtig skarp lille kniv
  • Har for en måned siden købt en kniv, den var så god at jeg måtte have 2 mere. Jeg savner kun…
  • Hurtig levering og rigtig god kniv. tak
  • Kvik levering og en super skarp kniv der passer til min hånd.
  • Fine knive,ligger afbalanceret, robust og godt i hånden og skærer tilligemed godt. Værd at v…
  • Hurtig levering og ingen brok herfra
  • Det var rigtig fine knive jeg har fået. Jeg tror jeg køber en mere inde hos jer. Tak for det
  • Virkelig hurtig levering med PostDanmark! Rigtig fin kniv. Jeg kommer bestemt og køber en mere.
  • Pia
    De bedste knive vi nogensinde har haft, jeg købte 3 stk. til min mand i julegave og han elsk…

Den japanske Gyuto kokkekniv

Gyuto er nok den mest kendte japanske kokkekniv, og det er ikke uden grund. Du kan nemlig bruge en Gyuto kniv til de fleste større opgaver i køkkenet. Den ligner også mest traditionelt en japansk kniv, og når jeg siger “japanske knive”, er det helt sikkert den første du tænker på.

“Gyuto” betyder faktisk, meget makabert, “kød-sværd” og lidt mere klingende på engelsk “beef-sword”. Navnet angiver helt perfekt hvad man bruger kniven til i køkkenet, og er uden tvivl den bedste kniv at bruge når du har med kød at gøre i køkkenet.

Perfekt japansk kødkniv i damaskus stål

Mangler du den perfekte damaskus kødkniv i køkkenet? Led ej længere.. Ushi’s japanske Gyuto kødkniv er dit kommende foretrukne valg! Med en god tyngde og en skarp klinge er det den perfekte kødkniv til alle dine skære, hakke og snitte opgaver i dit køkken. Kødkniven kan nemlig bruges til mere end bare kød, og det bliver din favorit all-round kniv i køkkenet.

Udover at være en af de bedre knive til alle opgaverne i dit køkken, så en Gyuto kokkekniv også virkelig pæn. Alle synes om det flotte bølgede mønster i de yderste lag af kniven som også hjælper mod rust ved korrosion.

Det runde buede knivblad

Køkkenkniven med det runde buede knivblad der gør det let at vugge-skære, hvor man vugger kniven på skærebrættet for at snitte og skære grøntsager o.l. Men kan også bruges til at hakke med det lige stykke af kniven nær knivbladets hæl, ned mod håndtaget.

Når man har med større stykker kød at gøre, bruges kniven ved at skære frem og tilbage, ligesom med en sav. Med spidsen af kniven er det let at fint skære kød og skære fedt og knogler fra.

Gyuto kokkekniv

Tekniske specifikationer

  • VG10 kernestål og rustfrit stål i 66 lag
  • Stålets hårdhed 60±2 HRC

  • Håndtag i G-10 komposit epoxy
  • Rustfrit stål i SUS430 & SUS431
  • Knivsæg slebet i 16 grader

VG10 Kernestål

HRC 62 & 15 grader

Kernestålet af VG10 har en hårdhed på 62 HRC og er slebet i en ca. 15 graders vinkel. Hvilket giver en utrolig skarp og holdbar knivsæg.

66 lag rustfrit stål

SUS430 & SUS431

De 66 lag foldede rustfri stål er lavet af SUS430 og SUS431. Lagene af stål er foldet, så de giver i alt 66 lag der giver det flotte bølgede damaskus mønster.

Ergonomisk greb

G-10 komposit

Håndtaget er lavet af glasfiber og epoxyharpiks. Du har et godt og ergonomisk greb selvom håndtaget skulle være fugtigt eller vådt. Materialet er også antibakterielt.

  • VG10 Kernestål

    HRC 62 & 15 grader

    Kernestålet af VG10 har en hårdhed på 62 HRC og er slebet i en ca. 15 graders vinkel. Hvilket giver en utrolig skarp og holdbar knivsæg.

  • 66 lag rustfrit stål

    SUS430 & SUS431

    De 66 lag foldede rustfri stål er lavet af SUS430 og SUS431. Lagene af stål er foldet, så de giver i alt 66 lag der giver det flotte bølgede damaskus mønster.

  • Ergonomisk greb

    G-10 komposit

    Håndtaget er lavet af glasfiber og epoxyharpiks. Du har et godt og ergonomisk greb selvom håndtaget skulle være fugtigt eller vådt. Materialet er også antibakterielt.

Det modtager du

Medfølger i kassen

  • Opbevaringsæske med magnetisk luk

  • Cover til beskyttelse af blad og æg

  • Klud – Til rensning af knive

  • Bevis for garanti og kvalitets kontrol

  • Damaskus kniv i VG10 kernestål og 66 lag rustfri stål

Hurtigt visuelt overblik

Se vores YouTube video af kniven

Vi har lavet en kort video så du bedre kan se hvordan kniven ser ud. Det kan nemlig være svært helt at se hvordan en kniv ser ud kun ved hjælp af billeder. Hvis du stadig skulle være i tvivl om du helt kan lide stilen, så har vi 100 dages fri returret.

Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores showroom i Esbjerg. Chat med os og aftal at komme forbi og se knivene.

Knivslibning Service

Vi tilbyder også slibning af dine knive. Hvis du har brug for hjælp til knivslibning eller du har spørgsmål herom, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig videre. Hvis du ikke er helt tryg ved selv at skulle slibe dine knive, vil vi altid anbefale at lade en professionel gøre det for dig.

Kvalitet

damaskus stål i 67 lag

damaskus stål er en betegnelse man bruger om stål der er foldet og presset mange gange, for at give det flotte bølgede mønster. Før dette blev den gængse opfattelse af damaskus, var stålet udvundet i damaskus og blev også her foldet mange gange for at give bedre holdbarhed.

Den tekniske betegnelse for stålet brugt i vores Ushi damaskus knivserie er VG10 kernestål og SUS430 og SUS431, som er to rustfri ståltyper der modarbejder korrosion og beskytter den hårde kerne af VG10.

Komfort

Håndtag i G10 komposit

Skæftet er G10 komposit med et kerne lag af stål der går helt fra knivens spids til bunden. Kniven er designet med stål hele vejen igennem kniven for at give en mere robust kniv der holder hele livet. Håndtaget sikrer god komfort, så du kan bruge kniven hver dag, hele dagen.

G10 komposit håndtaget er med til at sikre dit greb, selvom overfladen skulle være våd eller fedtet. G10 materialet er også bakterieafvisende og kan tåle opvaskemaskine. Vi anbefaler dog ikke at maskinopvaske dine knive da knivens blad kan blive beskadiget.

Design

damaskus stål & mønster

Det flotte mønster på Ushi knivserien kaldes for damaskus og kommer ved at folde 2 forskellige stål typer mange gange – 66 gange for at være helt præcis – der så giver dette flotte bølgede mønster. Hos Ushi går vi meget op i at vores værktøj skal være både æstetisk flot, men også effektivt og holdbart. Derfor har vi i denne serie brugt materiale der holder i lang tid, holder skarpheden, samt ser rigtig flot ud.

I denne serie er mønstret kommet ved at folde og presse stålet, men man kan også få damaskus knive hvor mønstret kommet ved at folde og hamre stålet.

Gratis rivejern i dag

Køb for mere end 1.000 kr. i dag, så får du et gratis rivejern med. Knivsæt Kokkeknive
Holler Box