Rivejern i rustfrit stål
Rivejern i rustfrit stål
199 kr.
Ikke på lager. Tilmeld dig nyhedsbrevet her og modtag besked når varen igen er på lager.
Del betalingen op med Viabill
Del betalingen op med Anyday eller Viabill
Kan kun fås gratis ved køb af kniv eller knivsæt.
Normalpris 199 kr.
- Håndtag i ægte Akacietræ
- Blad og ramme i rustfrit stål
- Simpelt og funktionelt design
- Beskyttende cover til opbevaring
Vi har fået gode anmeldelser
Multifunktionelt rivejern i rustfrit stål
Rivejernet er vigtig i et køkken, og bruges ofte når der skal laves mad. Det er ikke mange retter der kan laves uden brug af et rivejern, og rivejernet bruges ofte til f.eks. muskat, lime skal, parmesan, cheddar eller anden ost. Så hvis du skal findele madvarer, så er det et rivejern du skal have fat i.
Stålet er rustfrit i to dele
Stålet i rivejernet er opdelt i to dele; rammen og bladet. Rammen er lavet af det rustfri stål materiale S430, og bladet er lavet i S304 rustfrit stål. Det gode ved rustfrit stål i et rivejern, er at det ikke oxidere så let ved forbindelse med vand og ilt. Det er også specielt vigtigt ved rivejern, da man ofte bruger rivejernet til specielt syrlige madvarer som f.eks. lime skal og lignende.
Rengøring og opvaskemaskine
Vi anbefaler generelt at alle vores produkter vaskes op i hånden. Men specielt med rivejernet anbefaler vi håndopvask, da håndtaget tager skade af de forskellige kemikalier man bruger i opvaskemaskinen. Udover håndtaget kan både blad, ramme og gummi beskyttelse holde til opvaskemaskine. Så hvis du er ligeglad med at håndtaget får lidt skræmmer, så kan du sagtens vaske op i opvaskemaskinen. Selvom du også kan risikere at skarpheden på rivejernet forsvinder løbende, hvis du bruger opvaskemaskine.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.