Japansk knivsæt Tikki – Mangūsu
Japansk knivsæt Tikki – Mangūsu
1.858 kr. Original price was: 1.858 kr..1.486 kr.Current price is: 1.486 kr..
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Inkluderer: Nakiri 170mm & Petty 150mm
- Sindssygt skarpe – Slebet i 15 grader
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Skæfte Sort Buffalo horn og Ironwood desert træ
Vi har fået gode anmeldelser
Et japansk knivsæt med hamrede damaskus kokkeknive
Her får du vores knivsæt med japanske kokkeknive i hamret 10Cr15CoMoV damaskus stål. Knivene du får i dette sæt er en Nakiri grøntsagskniv og en Petty kokkekniv. Disse to knive er traditionelt brugt i hele Japan og i den japanske kultur. Med disse to knive er du godt dækket ind, og du får to rigtig flotte japanske kokkeknive. De kommer i flotte gaveæsker og er perfekte som gaven til manden der har alt. 10Cr15CoMoV er et meget hårdt stål og har et højt carbon indhold.
Knivsættet inkluderer en Petty kniv der er Japans svar på Utility kniven
Med en Petty kniv kan du klare alle de almindelige skæreopgaver i køkkenet, men du vil få problemer med større emner som f.eks. store meloner og stege. Men kniven er fantastisk til stort set alt andet. Det er den kniv jeg ubestridt bruger mest i mit køkken, og jeg bruger den til flere opgaver end jeg burde. For at få mest ud af dine knive, bør du nemlig bruge knivene til deres respektive opgaver, da det er det de specifikt er designet til. Derved holder de også skarpheden længere, da man fordeler slidtagen ud på flere knive.
Knivsæt med en traditionel Nakiri grøntsagskniv i Tsuchime
Vores Tikki knivsæt inkluderer en Nakiri grøntsagskniv i den flotte Tsuchime stil, der bærer præg af et hamret look. Knivene i sættet er lavet af 67-lag hårdt hamret stål med en HRC på 60 holder de skarpheden i meget lang tid, og kan derfor også slibes rigtig skarpe, i en vinkel helt ned til 15 grader.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Mangūsu
Type: Petty (Utility), og Nakiri (grøntsagskniv)
Størrelser: 150 mm, 170 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: Rustfritstål 316/316L
Skæfte materiale: Desert Ironwood (North American) & Sort Buffalo Horn
Skæfte type: 8 kantet Wa håndtag – Traditionel japansk stil
Find information om knivenes højde, længde, tykkelse og vægt på deres produktsider.
Anbefalet greb: Pinch grebet & Fingerspids grebet.
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering