Skip to main content
LIGE NU:
🎃 EFTERÅRS RABAT - KLIK HER! 👻
ORDRER OVER 1.500 FÅR GRATIS RIVEJERN 199,-
📣 BEMÆRK nogle varer allerede udsolgt
📣
Lastbil ikon 35 kr. - Gratis over 799 kr.
Lastbil ikon 1-2 dage
Garanti ikon 10 års garanti
SPAR 10%

Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv

Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv

🔥 210 købt for nylig

Original price was: 999 kr..Current price is: 899 kr..

Du sparer 100 kr. SPAR 10%

Prisgaranti

Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.

Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.

Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.

  • Er på lager – Hurtig og billig levering!

Anbefalet fantastisk skarp Gyuto kokkekniv i damaskus stål.

  • 67 lag damaskus stål
  • Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
  • Stålets hårdhed: 60±2 HRC
  • Knivbladets længde 19,7 cm
  • Total længde 32,5 cm
  • Vægt 253 g
  • Skæfte: G10 komposit håndtag

Kun 1 tilbage på lager

Levering 1-2 dage
Original price was: 89 kr..Current price is: 80 kr..
Original price was: 63 kr..Current price is: 57 kr..
1 × Strygestål – Diamant

Er på lager

Original price was: 499 kr..Current price is: 449 kr..
389 kr.
39 kr.
Original price was: 397 kr..Current price is: 357 kr..
ikon pakke
Fragt 35,- Gratis over 799
Pengene tilbage garanti
ikon lastbil
Levering 1-2 dage
ikon certifikat
10 års garanti
Fremragende!

Vi har fået gode anmeldelser

15. oktober, 2024
Super god service og hurtig levering.
10. oktober, 2024
Det virker som nogle lækre knive og flotte er de helt klart også. Jeg synes dog at leveringt…
29. september, 2024
Servicen er god
22. september, 2024
Hurtig levering, alt som beskrevet og en lille gave med i æsken!
21. september, 2024
God service og lækre produkter
20. september, 2024
I bought two beautiful knives. Everything went smoothly. Fast delivery.
19. september, 2024
fed kniv! Tak for plaster og lakridspibe! – sådan!
14. september, 2024
Alt klappet og klart til tiden
12. september, 2024
super service, hurtig levering og fantastisk produkt
11. september, 2024
Fantastisk flot japansk kniv. Leveret i passende emballage og hurtigt. Nemt at få kontakt ti…

Den japanske Gyuto kokkekniv

Gyuto er nok den mest kendte japanske kokkekniv, og det er ikke uden grund. Du kan nemlig bruge en Gyuto kniv til de fleste større opgaver i køkkenet. Den ligner også mest traditionelt en japansk kniv, og når jeg siger “japanske knive”, er det helt sikkert den første du tænker på.

“Gyuto” betyder faktisk, meget makabert, “kød-sværd” og lidt mere klingende på engelsk “beef-sword”. Navnet angiver helt perfekt hvad man bruger kniven til i køkkenet, og er uden tvivl den bedste kniv at bruge når du har med kød at gøre i køkkenet.

Perfekt japansk kødkniv i damaskus stål

Mangler du den perfekte damaskus kødkniv i køkkenet? Led ej længere.. Ushi’s japanske Gyuto kødkniv er dit kommende foretrukne valg! Med en god tyngde og en skarp klinge er det den perfekte kødkniv til alle dine skære, hakke og snitte opgaver i dit køkken. Kødkniven kan nemlig bruges til mere end bare kød, og det bliver din favorit all-round kniv i køkkenet.

Udover at være en af de bedre knive til alle opgaverne i dit køkken, så en Gyuto kokkekniv også virkelig pæn. Alle synes om det flotte bølgede mønster i de yderste lag af kniven som også hjælper mod rust ved korrosion.

Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.

Det runde buede knivblad

Køkkenkniven med det runde buede knivblad der gør det let at vugge-skære, hvor man vugger kniven på skærebrættet for at snitte og skære grøntsager o.l. Men kan også bruges til at hakke med det lige stykke af kniven nær knivbladets hæl, ned mod håndtaget.

Når man har med større stykker kød at gøre, bruges kniven ved at skære frem og tilbage, ligesom med en sav. Med spidsen af kniven er det let at fint skære kød og skære fedt og knogler fra.

Tekniske specifikationer

Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Gyuto (kokkekniv)
Størrelse: 210 mm
Stål type – kerne:10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 210 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.

Vedligehold dine knive

Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.

Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt

Fri v/799 kr.

1-2 hverdage

DAO & GLS

10 års garanti

Du er sikret

100 dages retur

Returnering