Slibesten til knive | Korn 1000/6000
Slibesten til knive | Korn 1000/6000
349 kr. 299 kr.
Du sparer 50 kr. SPAR 14%
Er på lager – Hurtig og billig levering!
Del betalingen op med Anyday eller Viabill

Del betalingen op med Anyday eller Viabill
- Meget god til touch-up af begyndende sløvhed på kniven
- Dobbeltsidet slibesten: Korn 1000/6000
- Kan bruges til meget sløve knive – men med meget tålmodighed
- God begynder slibesten
Din komplette slibesten, med korn 1000 til starten af din slibning, og korn 6000 til at afslutte din slibning og give de sidste 10%.
Ikke japanske knive anbefales kun at bruge korn 1000. Men hvis din kniv har en høj HRC og dermed meget hårdt stål, så kan korn 6000 med fordel bruges.
På lager (kan bestilles som restordre)





Vi har fået gode anmeldelser
Køb en slibesten til dine kokkeknive
Sørg for at holde dine knive skarpe i køkkenet. Det kan nemlig være farligt ikke at have helt skarpe knive, da der sker flere ulykker med en sløv kniv, da de lettere glider og generelt ikke opfører sig som man forventer det. Vores slibesten i korn 1000/6000 er et godt sted at starte og du får en all-around slibesten der dækker dit behov for at slibe kokkeknive med en HRC på ca. 60.
Hvordan bruger man slibestenen (vådstenen)?
Det kommer an på hvor sløv din kniv er. Hvis den allerede et næsten helt skarp, så kan du nøjedes med at give den på korn 6000 siden. Men hvis du synes at den er ved at være lidt sløv, så starter du med at slibe på korn 1000 siden, og giver den til sidsten finish med korn 6000. Hvis du er helt grøn til at slibe sten med en vådsten, så vil jeg anbefale at du læser vores artikel om vedligehold og slibning her.

Knivslibning Service
Vi tilbyder også slibning af dine knive. Hvis du har brug for hjælp til knivslibning eller du har spørgsmål herom, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig videre. Hvis du ikke er helt tryg ved selv at skulle slibe dine knive, vil vi altid anbefale at lade en professionel gøre det for dig.



