Lastbil ikon 29 kr. - Gratis over 1.000 kr.
Lastbil ikon 24 timers levering
Garanti ikon 10 års garanti

Japansk knivsæt Tavi – Mangūsu

SPAR 35%

1.910 kr.

  • Er på lager – Dag-til-dag levering – Gratis fragt

  • Del betalingen op med Anyday eller Viabill

Del betalingen op med Anyday eller Viabill

  • Sindssygt skarpe – Slebet i 15 grader
  • 67 lag damaskus stål
  • VG10 kernestål og rustfrit stål i 66 lag
  • Stålets hårdhed: 60±2 HRC
  • Skæfte Sort Buffalo horn og Ironwood desert træ
  • Gyuto 210 mm

  • Nakiri 170 mm

  • Petty 150 mm

Vi sender i dag 24 timers levering med PostNord
ikon pakke
Gratis fragt & Retur
Pengene tilbage garanti
ikon lastbil
Dag-til-dag PostNord
ikon certifikat
10 års garanti
Letvægts kniv
Japansk stål
Damaskus 67 lag
Antibakteriel
Fremragende!

Vi har fået gode anmeldelser

  • 18. november, 2022
    Hurtig levering af kvalitetsprodukt indpakket som sådan. Knivene er fantastiske flotte, og s…
  • 18. november, 2022
    Endnu en fin handel og hurtig levering
  • 1. oktober, 2022
    Nem og overskuelig hjemmeside. Med gode beskrivelser. Lynhurtig levering
  • 19. september, 2022
    Rigtig skarpe knive. Meget hurtig levering og overskuelig hjemmeside
  • 14. september, 2022
    Anders fra ushi bedte mig om at anmelde her. Så jeg vil bare give 5 stjerner for god kniv
  • 13. september, 2022
    Hurtig ekspedition og levering
  • 12. september, 2022
    De bedste knive jeg har haft. Har brugt i et halv år nu, og kun slebet en enkelt gang. Virke…
  • 22. august, 2022
    Fantastiske knive af virkelig god kvalitet og til en forrygende pris. Samt hurtig levering. …
  • 15. august, 2022
    Fornem service – alt i alt en super fin oplevelse at handle med USHI.dk. Det bliver be…
  • 29. juli, 2022
    Rigtig fede og skarpe knive! Jeg er på vej ind for at købe nogle flere lige nu. Håber i får …

Knivsæt med Nakiri, Gyuto og Petty kniv i VG10

I vores Mangusu Tavi knivsæt finder du de mest klassiske japanske knive, så du er godt dækket ind i køkkenet. Du får nemlig i dette japanske knivsæt en:

Med disse tre knive får du de essentielle japanske knive som oftest bruges i køkkenet. Bare fordi knivene traditionelt anvendes til disse opgaver, betyder det ikke at de kun kan bruges til dette. Men knivene er klart bedst til at udføre deres “naturlige” opgave, og det er også derfor at japanerne har opfundet en kniv til netop hver køkken opgave.

Få en Gyuto kokkekniv med dette knivsæt

Med i dette kokkeknivsæt får du en Japansk Gyuto kniv, som essentielt er en europæisk kokkekniv. Gyuto’en er Japanernes svar på en kniv udelukkende til at skære kød. Derfor oversættes den også direkte til “Kød Sværd” – meget drabeligt egentligt. Men Japanerne laver knive til hver enkelt lille opgave i køkkenet, så selvfølgelig skulle kniven til at skære kød også have sin egen model. Gyuto’en er den absolut mest udbredte og kendte kniv blandt de japanske modeller, og af god grund. Den er nemlig en af de flottere og mere traditionelle kokkeknive.

Japansk Nakiri grøntsagskniv som del af et knivsæt

I Japan spiste og spiser man rigtig mange grøntsager, og det var og er derfor helt essentielt at have en kokkekniv der er perfekt til netop dette arbejde. Derfor opfandt man Nakiri’en som er en grøntsagskniv der kan bruges til hurtigt og effektivt at snitte og hakke grøntsager. Pga. det store knivblad, kan man lade kniven glide op og ned at knoerne i hurtige bevægelser, uden at risikere at hakke en fingerspids eller to af.

Dette er ikke en kød kløver! Det er vigtigt at du ikke forsøger at kløve kød med denne kniv. For hvis du rammer en knogle, så slår du højst sandsynligt en flig af knivsæggen, og kniven vil derefter skulle genoprettes!

En hamret japansk Petty kokkekniv i vores VG10 knivsæt

En af de meget brugte knive i både Japan, men også resten af verden, er en Petty kokkekniv. En Petty kniv er faktisk en stor utility kniv, og de to knive blandes ofte sammen. Det gør de med god grund, for de ligner meget hinanden og har samme opgaver i køkkenet. Det har de dog ikke altid haft, for traditionelt set var en utility kniv længere og mere tynd end en petty. En Pettykniv var til gengæld kortere og mere trekantet i knivbladet. I dag er de to knive dog stort set ens, og ingen ville blinke to gange hvis du kom til at sige det forkerte navn.

Et traditionelt japansk håndtag

Skæfte i sort Buffalo horn & Desert Ironwood

Skæftet på vores Mangūsu knivserie er lavet i traditionel japansk stil i hvad man kalder “Wa”, som er den klassiske ottekantede stil.

Skæftet er udført i sort Buffalo horn og i Desert Ironwood. 

Sort Buffalo horn bruges da kvæget alligevel slagtes som brug til føde af lokalbefolkningen. Derfor bruges hornet til bl.a. skæfter, så intet går spildt.

Desert Ironwood gror i det sydøstlige USA samt i de nordligste dele af Mexico. Træet bliver normalt ikke ret stort, så det er oplagt at bruge til mindre træ konstruktioner som f.eks. skæfter. Træet er meget hårdt og stabilt, så er af den årsag også velegnet til skæfter. Træet er meget flot og dybt brunt og rødligt og kommer med pæne aftegninger i træet.

MANGŪSU SERIEN

Tekniske specifikationer

  • VG10 kernestål og rustfrit stål i 66 lag
  • Stålets hårdhed 60±2 HRC

  • Skæfte i Sort Buffalo Horn & Desert Ironwood træ

  • Rustfrit stål i 316 & 316L

  • Knivsæg slebet i 15 grader

VG10 Kernestål

HRC 60±2 & 15 grader

Kernestålet af VG10 har en hårdhed på 60±2 HRC og er slebet i en ca. 15 graders vinkel. Hvilket giver en utrolig skarp og holdbar knivsæg.

66 lag rustfrit stål

316 & 316L

De 66 lag foldede rustfri stål er lavet af 316 og 316L. Lagene af stål er foldet og hamret, så de giver i alt 66 lag der giver det flotte bølgede damaskus mønster.

Japansk Wa skæfte

Sort Buffalo Horn og Desert Ironwood

Håndtaget i traditionel japansk Wa stil. Som er et ottekantet skæfte der ofte bliver brugt i den japanske kultur. Skæftet er med sort Buffalo horn og Desert Ironwood.

  • VG10 Kernestål

    HRC 60±2 & 15 grader

    Kernestålet af VG10 har en hårdhed på 60±2 HRC og er slebet i en ca. 15 graders vinkel. Hvilket giver en utrolig skarp og holdbar knivsæg.

  • 66 lag rustfrit stål

    316 & 316L

    De 66 lag foldede rustfri stål er lavet af 316 og 316L. Lagene af stål er foldet og hamret, så de giver i alt 66 lag der giver det flotte bølgede damaskus mønster.

  • Japansk Wa skæfte

    Sort Buffalo Horn og Desert Ironwood

    Håndtaget i traditionel japansk Wa stil. Som er et ottekantet skæfte der ofte bliver brugt i den japanske kultur. Skæftet er med sort Buffalo horn og Desert Ironwood.

Det modtager du

Flot gaveetui og æske til kniven

  • Opbevaringsæske med magnetisk luk

  • Beskyttet af skum, plastik og tip-beskytter

  • Bevis for garanti og kvalitets kontrol

  • Damaskus kniv i VG10 kernestål og 66 lag rustfri stål

Hurtigt visuelt overblik

Se vores YouTube video af kniven

Vi har lavet en kort video så du bedre kan se hvordan kniven ser ud. Det kan nemlig være svært helt at se hvordan en kniv ser ud kun ved hjælp af billeder. Hvis du stadig skulle være i tvivl om du helt kan lide stilen, så har vi 100 dages fri returret.

Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores showroom i Esbjerg. Chat med os og aftal at komme forbi og se knivene.

Dag-til-dag PostNord
Gratis fragt & retur
10 års garanti
Pengene tilbage garanti
Kvalitet

Damaskus VG10 stål

Damaskus stål er en betegnelse man bruger om stål der er foldet og presset mange gange, for at give det flotte bølgede mønster. Før dette blev den gængse opfattelse af damaskus, var stålet udvundet i damaskus og blev også her foldet mange gange for at give bedre holdbarhed.

Den tekniske betegnelse for stålet brugt i vores Mangusu damaskus knivserie er VG10 kernestål og 316 og 316L, som er to rustfri ståltyper der modarbejder korrosion og beskytter den hårde kerne af VG10.

Komfort

Sort skæfte i Buffalo Horn

Skæftet er lavet i traditionel japansk Wa stil, som er et ottekantet skæfte. Skæftet er ofte brugt i japansk kultur, sammen med det helt ovale skæfte. Skæftet sikrer en perfekt komfort, og sikrer blandingen af Buffalo horn og træ sørger for at holde vægten i kniven nede, og flytter knivbalancen ud på knivbladet.

Skæftet er også overfladebehandlet så det er antibakterielt, samt er lettere resistent mod vand. Vi anbefaler dog altid at vaske og tørre kniven lige efter brug, da både stål og skæfte ikke har godt af vand.

Design

Damaskus stål & mønster

Det flotte mønster på Ushi knivserien kaldes for damaskus og kommer ved at folde 2 forskellige stål typer mange gange – 66 gange for at være helt præcis – der så giver dette flotte bølgede mønster. Hos Ushi går vi meget op i at vores værktøj skal være både æstetisk flot, men også effektivt og holdbart. Derfor har vi i denne serie brugt materiale der holder i lang tid, holder skarpheden, samt ser rigtig flot ud.

I denne serie er mønstret kommet ved at folde og presse stålet, men man kan også få damaskus knive hvor mønstret kommet ved at folde og hamre stålet.