Naoki Mazaki | Petty 150 mm | Shirogami 2 / White 2 | Black Nashiji
Naoki Mazaki | Petty 150 mm | Shirogami 2 / White 2 | Black Nashiji
2.120 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Er på lager – Hurtig og billig levering!
- Sakai Osaka, Japan
- Smed: Naoki Mazaki
- Engraveret i Kanji på knivbladet: Mazaki (眞崎作)navn og Shirogami 2 (白二)
- Stål: Shirogami 2 / White 2
- Petty 150 mm
Kun 1 tilbage på lager





Vi har fået gode anmeldelser
Total længde: mm
Knivblad længde: mm
Knivblad længde til hæl: mm
Knivblad bredde (hæl til rygrad): mm
Knivblad tykkelse: mm
Vægt: gram
Skæfte type: Wa (ottekantet)
Skæfte materiale: Baikoku Eg, Brændt
Bemærk at knivene er håndsmedet, så mål kan variere.
Om Naoki Mazaki den japanske smed
Naoki Mazaki er en solo-smed, der håndfremstiller alle aspekter af sine knive i sit værksted i Niigata, Japan. Hans stil er mere traditionel end mange smede fra hans generation, og han skaber nogle af de mest eftertragtede knive på nuværende tidspunkt.
Mazakis hærdeteknik er avanceret, hvilket resulterer i fremragende kantretention og skarphed. Han svejser alle sine kulstålknive i sit eget værksted og færdiggør sine klinger med en række forskellige slibesten, alt sammen i hånden. Mazaki foretrækker de mere traditionelle Shirogami #2 og Aogami til at fremstille sine knive og efterlader ofte en rustik finish på mange af sine klinger. Black Nashiji viser al den karakter og detalje, der opstår under smedeprocessen. Bevægelserne færdiggøres i hånden på hans slibesten for at sikre en jævn slibning og geometri. Let konvekse bevægelser og meget tynd bag skærekanten.
En dobbeltægget kniv med en bladlængde på 150 mm til professionel brug.

Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt
Fri v/799 kr.

1-2 hverdage
DAO & GLS

10 års garanti
Du er sikret

100 dages retur
Returnering