Shimomura Ajiwai | Skræller 120 mm | Japansk peeler Stainless steel
Shimomura Ajiwai | Skræller 120 mm | Japansk peeler Stainless steel
118 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Skræller med ergonomisk greb, med stel og klinge i rustfrit stål.
- Japansk Shimomura Ajiwai skræller
- KAN tåle opvaskemaskine
- Dimensioner (ca.): 120 x 70 x 12 mm
- Vægt (ca.): 50 g
På lager
Produktinformation
- Mærke: Shimomura
- Serie: Ajiwai
- Model: ACP-695
- Materiale:
- Klinge: Rustfrit knivstål
- Krop: 18-8 rustfrit stål
- Kan tåle opvaskemaskine
- Produkttype: Skræller
- Oprindelsesland: Japan
- Dimensioner (ca.): 120 x 70 x 12 mm
- Vægt (ca.): 50 g
- Forsendelsesvægt (ca.): 100 g
Ajiwai serien – Japanske køkkenredskaber
AJIWAI-serien tilbyder et bredt udvalg af grundlæggende køkkenredskaber og smarte små køkkenredskaber, som gør madlavningen lettere.
Den buede klinge gør det muligt at skrælle alle runde grøntsager jævnt og hurtigt.
Leveres med en kartoffeløje-fjerner.
Fremstillet udelukkende af rustfrit og rustfrit stål.
Brug & pleje
Vask og tør den grundigt efter hver brug.
Kan tåle opvaskemaskine.
Bemærk at klingen hurtigere bliver sløv ved vask i opvaskemaskine.
Al opvask i hånden er altid mere skånsom.
Om Shimomura den japanske producent
Shimomura Kogyo Co., Ltd. er en knivproducent beliggende i Sanjo, Niigata, som er kendt som byen for fremstilling. De producerer højkvalitets skæreredskaber til forskellige industrier og formål, fra præcisionsværktøjer til køkkenudstyr. De har en førende markedsandel inden for visse kategorier såsom skrællere, og deres produkter bruges vidt og bredt i Europa, Asien, Amerika osv.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering