Kankuma | Dobbelt skræller 110 mm | Japansk peeler Stainless steel
Kankuma | Dobbelt skræller 110 mm | Japansk peeler Stainless steel
118 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
-
Forudbestil nu! Vi eftersender gratis, hvis du har købt varer der er på lager, sendes de med det samme.
Skræller med ergonomisk greb, med dobbelt blad til skrælning OG julienne, stel og klinge i rustfrit stål.
- “To-klinge systemet” kan bruges til både julienne og skrælning.
- Materiale: 18-8 Stainless Steel – SUS 304
- Længde 110 mm
- KAN tåle opvaskemaskine
- Vægt ca. 50 gram
- Produktionsområde: Japan, Tsubame-Sanjo
Kan forudbestilles
Kankuma dobbelt skræller
- “To-klinge systemet” kan bruges til både julienne og skrælning.
- Materiale: 18-8 Stainless Steel – SUS 304
- Længde 110 mm
- Produktionsområde: Tsubame-Sanjo
- Produceret i Japan
Japansk Tsuma og skræller til skrælning og julienne
I køkkenredskabernes verden er enkelhed og funktionalitet nøglen. Det er præcis, hvad du får med vores Kankuma Tsuma og skræller.
Dobbeltfunktionel klinge: Den ene side er fremragende til almindelig skrælning, mens den anden er skræddersyet til at lave “tsuma”-snit af grøntsager som daikon. Disse tændstiklignende strimler bruges ofte som pynt eller som ingredienser i forskellige japanske retter for at tilføje både visuel appel og tekstur.
Rustfrit stål fra top til bund: Fremstillet udelukkende af rustfrit stål, er denne skræller ikke kun holdbar, men også nem at rengøre, hvilket sikrer et hygiejnisk madlavningsmiljø.
Simpelt design: Nogle gange er de bedste redskaber de enkleste. Kankuma Tsuma og skrælleren har et simpelt design, der løser opgaven uden unødvendige detaljer.
Fremstillet i Japan.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering