Ushi | Nakiri 185mm | Japansk grøntsagskniv
Ushi | Nakiri 185mm | Japansk grøntsagskniv
999 kr. Original price was: 999 kr..899 kr.Current price is: 899 kr..
Du sparer 100 kr. SPAR 10%
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
-
Er på lager – Hurtig og billig levering!
Fantastisk skarp Nakiri grøntsags- & kokkekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 16,2 cm
- Total længde 30 cm
- Vægt 275 g
- Skæfte: G10 komposit håndtag
Er på lager
Er på lager
Kan forudbestilles
Kan forudbestilles
Du kunne også være interesseret i…
-
Signature – Knivsæt
1.548 kr.Original price was: 1.548 kr..1.393 kr.Current price is: 1.393 kr.. Tilføj til kurv -
Advantage – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.491 kr.Current price is: 2.491 kr.. Tilføj til kurv -
Cunning – Knivsæt
2.996 kr.Original price was: 2.996 kr..2.576 kr.Current price is: 2.576 kr.. Tilføj til kurv -
Hero – Knivsæt
3.895 kr.Original price was: 3.895 kr..3.194 kr.Current price is: 3.194 kr.. Tilføj til kurv
Vi har fået gode anmeldelser
Snit dine grøntsager med en Nakiri køkkenkniv
Vil du snitte grøntsager som en rigtig kok, med en grøntsagskniv i kokke kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Vores Nakiri grøntsagskniv er lavet i damaskus stål med et hårdt kernestål på omkring 60 HRC, omgivet af 66 lag af rustfrit damaskus stål. Så hvis du skal choppe, snitte, hakke eller skære grøntsager – så er en Ushi Nakiri helt sikkert det rigtige valg. Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Den japanske grøntsagskniv: Nakiri bōchō
Nakiri bōchō er bogstaveligt talt japansk for “Kniv til at skære grønt”, hvor usuba bōchō er japansk for “Tynd kniv”. Her har vi med en Nakiri at gøre, som i det japanske køkken kun bliver brugt til de grønne køkkenvarer. Selvom det kan ligne en kød kløver som bruges til at hakke større stykker kød til mindre stykker, så er det faktisk slet ikke tilfældet. Det tynde og mere rektangulære firkantede blad er perfekt til at snitte, hakke og skære grøntsager. En Nakiri bōchō er slebet lige meget på begge sider af knivsæggen hvor en usuba bōchō kun er slebet på den ene side af bladet. I og med kniven er slebet lige meget på begge sider, er det meget lettere at lave et lige snit i sine grøntsager og grønne varer.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Nakiri (grøntsagskniv)
Størrelse: 185 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 185 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering