Advantage – Knivsæt
Advantage – Knivsæt
2.896 kr. Original price was: 2.896 kr..2.172 kr.Current price is: 2.172 kr..
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Det komplette japanske køkkenknivsæt. Du får her 5 vanvittigt skarpe klassisk japanske kokkeknive. De er slebet ned i en 16 graders vinkel, der gør dem sindssygt skarpe. De kommer med et kernestål af VG10, samt hver 66 lag af rustfrit damaskus stål.
- Sindssygt skarpe – Slebet i 16 grader
- 67 lag damaskus stål
- VG10 kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Skæfte: G10 komposit håndtag
Du kunne også være interesseret i…
-
Statement – Knivsæt
1.997 kr.Original price was: 1.997 kr..1.717 kr.Current price is: 1.717 kr.. Tilføj til kurv -
Mercy – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.172 kr.Current price is: 2.172 kr.. Tilføj til kurv -
Cunning – Knivsæt
2.996 kr.Original price was: 2.996 kr..2.247 kr.Current price is: 2.247 kr.. Tilføj til kurv -
Hero – Knivsæt
3.895 kr.Original price was: 3.895 kr..2.804 kr.Current price is: 2.804 kr.. Tilføj til kurv
Vi har fået gode anmeldelser
Advantage knivsættet er lavet til dem der ønsker de mest traditionsrige japanske knive fra Ushi serien. Knivsættet indeholder nemlig Brødkniv og Santoku – samt de to små knive; Utility kniven og Urtekniven. De tre første knive er de klart mest brugte kokkeknive i den japanske kultur og i de japanske køkkener. Derudover laves også rigtig meget fisk i den japanske kultur – men da vi ikke hfar nogen dedikeret kniv til fisk i vores serie, er dette selvfølgelig ikke inkluderet. Vi har tilføjet Utility kniven og Urtekniven til denne serie, da det måske er de absolut mest brugte kokkekniv i vores Ushi serie. De kan bruges som supplement til stort set alle opgaver i køkkenet.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering