Japansk knivsæt Tavi – Mangūsu
Japansk knivsæt Tavi – Mangūsu
2.957 kr. Original price was: 2.957 kr..2.513 kr.Current price is: 2.513 kr..
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
- Sindssygt skarpe – Slebet i 15 grader
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Skæfte Sort Buffalo horn og Ironwood desert træ
Er på lager
Er på lager
Er på lager
Japansk træskæfte
Tradition
Rustfrit ydre stål
Egenskaber
Du kunne også være interesseret i…
-
Slibesten til knive | Korn 1000/6000
389 kr. Tilføj til kurv -
Mangūsu | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
1.099 kr.Original price was: 1.099 kr..989 kr.Current price is: 989 kr.. Tilføj til kurv -
Cunning – Knivsæt
2.996 kr.Original price was: 2.996 kr..2.576 kr.Current price is: 2.576 kr.. Tilføj til kurv -
Hero – Knivsæt
3.895 kr.Original price was: 3.895 kr..3.194 kr.Current price is: 3.194 kr.. Tilføj til kurv
Vi har fået gode anmeldelser
Knivsæt med Nakiri, Gyuto og Petty kniv
I vores Mangusu Tavi knivsæt finder du de mest klassiske japanske knive, så du er godt dækket ind i køkkenet. Du får nemlig i dette japanske knivsæt en:
- Nakiri grøntsagskniv – så du kan snitte og hakke dit grønt.
- Gyuto kokkekniv – så du på flot manér kan skære dit kød.
- Petty utility kniv – til alle de mindre opgaver i køkkenet.
Med disse tre knive får du de essentielle japanske knive som oftest bruges i køkkenet. Bare fordi knivene traditionelt anvendes til disse opgaver, betyder det ikke at de kun kan bruges til dette. Men knivene er klart bedst til at udføre deres “naturlige” opgave, og det er også derfor at japanerne har opfundet en kniv til netop hver køkken opgave.
Få en Gyuto kokkekniv med dette knivsæt
Med i dette kokkeknivsæt får du en Japansk Gyuto kniv, som essentielt er en europæisk kokkekniv. Gyuto’en er Japanernes svar på en kniv udelukkende til at skære kød. Derfor oversættes den også direkte til “Kød Sværd” – meget drabeligt egentligt. Men Japanerne laver knive til hver enkelt lille opgave i køkkenet, så selvfølgelig skulle kniven til at skære kød også have sin egen model. Gyuto’en er den absolut mest udbredte og kendte kniv blandt de japanske modeller, og af god grund. Den er nemlig en af de flottere og mere traditionelle kokkeknive.
Japansk Nakiri grøntsagskniv som del af et knivsæt
I Japan spiste og spiser man rigtig mange grøntsager, og det var og er derfor helt essentielt at have en kokkekniv der er perfekt til netop dette arbejde. Derfor opfandt man Nakiri’en som er en grøntsagskniv der kan bruges til hurtigt og effektivt at snitte og hakke grøntsager. Pga. det store knivblad, kan man lade kniven glide op og ned at knoerne i hurtige bevægelser, uden at risikere at hakke en fingerspids eller to af.
Dette er ikke en kød kløver! Det er vigtigt at du ikke forsøger at kløve kød med denne kniv. For hvis du rammer en knogle, så slår du højst sandsynligt en flig af knivsæggen, og kniven vil derefter skulle genoprettes!
En hamret japansk Petty kokkekniv i vores knivsæt
En af de meget brugte knive i både Japan, men også resten af verden, er en Petty kokkekniv. En Petty kniv er faktisk en stor utility kniv, og de to knive blandes ofte sammen. Det gør de med god grund, for de ligner meget hinanden og har samme opgaver i køkkenet. Det har de dog ikke altid haft, for traditionelt set var en utility kniv længere og mere tynd end en petty. En Pettykniv var til gengæld kortere og mere trekantet i knivbladet. I dag er de to knive dog stort set ens, og ingen ville blinke to gange hvis du kom til at sige det forkerte navn. 10Cr15CoMoV stål er et meget hårdt stål der indeholder meget carbon.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Mangūsu
Type: Petty (Utility), Gyuto (kokkekniv), og Nakiri (grøntsagskniv)
Størrelser: 150 mm, 210 mm, 170 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: Rustfritstål 316/316L
Skæfte materiale: Desert Ironwood (North American) & Sort Buffalo Horn
Skæfte type: 8 kantet Wa håndtag – Traditionel japansk stil
Find information om knivenes højde, længde, tykkelse og vægt på deres produktsider.
Anbefalet greb: Pinch grebet & Fingerspids grebet.
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering