Skip to main content
LIGE NU:
🎃 EFTERÅRS RABAT - KLIK HER! 👻
ORDRER OVER 1.500 FÅR GRATIS RIVEJERN 199,-
📣 BEMÆRK nogle varer allerede udsolgt
📣
Lastbil ikon 35 kr. - Gratis over 799 kr.
Lastbil ikon 1-2 dage
Garanti ikon 10 års garanti

Japansk knivsæt Ravi – Mangūsu

Japansk knivsæt Ravi – Mangūsu

🔥 7 købt for nylig

Original price was: 4.056 kr..Current price is: 3.042 kr..

Prisgaranti

Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.

Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.

Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.

Japansk knivsæt med: Gyuto, Santoku, Nakiri, Petty

  • Sindssygt skarpe – Slebet i 15 grader
  • 67 lag damaskus stål
  • Hårdt kernestål, og rustfrit stål i 66 lag
  • Stålets hårdhed: 60±2 HRC
  • Skæfte Sort Buffalo horn og Ironwood desert træ
  • Gyuto 210 mm

    Er på lager

  • Santoku 180 mm

    Er på lager

  • Nakiri 170 mm

    Tilgængelig på restordre

  • Petty 150 mm

    Tilgængelig på restordre

Bestil før så sender vi i dag!

Tilgængelig på restordre

Original price was: 587 kr..Current price is: 528 kr..
1 × Strygestål – Diamant

Er på lager

Original price was: 499 kr..Current price is: 449 kr..
389 kr.
39 kr.
147 kr.
Original price was: 1.199 kr..Current price is: 1.079 kr..
ikon pakke
Fragt 35,- Gratis over 799
Pengene tilbage garanti
ikon lastbil
Levering 1-2 dage
ikon certifikat
10 års garanti
Letvægts kniv

Japansk træskæfte

Japansk

Tradition

Hårdt kernestål

Rustfrit ydre stål

Antibakterielle

Egenskaber

Fremragende!

Vi har fået gode anmeldelser

15. oktober, 2024
Super god service og hurtig levering.
10. oktober, 2024
Det virker som nogle lækre knive og flotte er de helt klart også. Jeg synes dog at leveringt…
29. september, 2024
Servicen er god
22. september, 2024
Hurtig levering, alt som beskrevet og en lille gave med i æsken!
21. september, 2024
God service og lækre produkter
20. september, 2024
I bought two beautiful knives. Everything went smoothly. Fast delivery.
19. september, 2024
fed kniv! Tak for plaster og lakridspibe! – sådan!
14. september, 2024
Alt klappet og klart til tiden
12. september, 2024
super service, hurtig levering og fantastisk produkt
11. september, 2024
Fantastisk flot japansk kniv. Leveret i passende emballage og hurtigt. Nemt at få kontakt ti…

Japansk knivsæt med Nakiri, Gyuto, Santoku og Petty kniv

I vores Mangusu Tavi knivsæt finder du de mest klassiske japanske knive, så du er godt dækket ind i køkkenet. Du får nemlig i dette japanske knivsæt en:

Med disse fire knive får du de essentielle japanske knive som oftest bruges i køkkenet. Bare fordi knivene traditionelt anvendes til disse opgaver, betyder det ikke at de kun kan bruges til dette. Men knivene er klart bedst til at udføre deres “naturlige” opgave, og det er også derfor at japanerne har opfundet en kniv til netop hver køkken opgave.

Få en Gyuto kokkekniv med dette knivsæt

Med i dette kokkeknivsæt får du en Japansk Gyuto kniv, som essentielt er en europæisk kokkekniv. Gyuto’en er Japanernes svar på en kniv udelukkende til at skære kød. Derfor oversættes den også direkte til “Kød Sværd” – meget drabeligt egentligt. Men Japanerne laver knive til hver enkelt lille opgave i køkkenet, så selvfølgelig skulle kniven til at skære kød også have sin egen model. Gyuto’en er den absolut mest udbredte og kendte kniv blandt de japanske modeller, og af god grund. Den er nemlig en af de flottere og mere traditionelle kokkeknive.

En japansk Santoku kokkekniv med dette knivsæt

Med i dette knivsæt får du en japansk Santoku-kniv, som er kendt for sin alsidighed i køkkenet. Santoku-kniven, der betyder “tre dyder” eller “tre anvendelser”, er designet til at kunne skære, hakke og snitte både kød, fisk og grøntsager. Denne kniv er Japanernes svar på en multifunktionel kokkekniv, og den er hurtigt blevet en favorit blandt både professionelle kokke og madentusiaster. Santoku-kniven har en bred og flad klinge, der gør den ideel til præcist skærearbejde og til at flytte hakkede ingredienser. Den unikke form og balance gør Santoku-kniven til et uundværligt redskab i ethvert køkken, og dens skønhed og traditionelt håndværk gør den til en af de mest elskede japanske knive.

Japansk Nakiri grøntsagskniv som del af et knivsæt

I Japan spiste og spiser man rigtig mange grøntsager, og det var og er derfor helt essentielt at have en kokkekniv der er perfekt til netop dette arbejde. Derfor opfandt man Nakiri’en som er en grøntsagskniv der kan bruges til hurtigt og effektivt at snitte og hakke grøntsager. Pga. det store knivblad, kan man lade kniven glide op og ned at knoerne i hurtige bevægelser, uden at risikere at hakke en fingerspids eller to af.

Dette er ikke en kød kløver! Det er vigtigt at du ikke forsøger at kløve kød med denne kniv. For hvis du rammer en knogle, så slår du højst sandsynligt en flig af knivsæggen, og kniven vil derefter skulle genoprettes!

En hamret japansk Petty kokkekniv i vores knivsæt

En af de meget brugte knive i både Japan, men også resten af verden, er en Petty kokkekniv. En Petty kniv er faktisk en stor utility kniv, og de to knive blandes ofte sammen. Det gør de med god grund, for de ligner meget hinanden og har samme opgaver i køkkenet. Det har de dog ikke altid haft, for traditionelt set var en utility kniv længere og mere tynd end en petty. En Pettykniv var til gengæld kortere og mere trekantet i knivbladet. I dag er de to knive dog stort set ens, og ingen ville blinke to gange hvis du kom til at sige det forkerte navn. 10Cr15CoMoV stål er et meget hårdt stål der indeholder meget carbon.

Tekniske specifikationer

Mærke: Ushi
Model: Mangūsu
Type: Petty (Utility), Gyuto (kokkekniv), Santoku (all-around), og Nakiri (grøntsagskniv)
Størrelser: 150 mm, 210 mm, 180 mm, 170 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: Rustfritstål 316/316L
Skæfte materiale: Desert Ironwood (North American) & Sort Buffalo Horn
Skæfte type: 8 kantet Wa håndtag – Traditionel japansk stil
Find information om knivenes højde, længde, tykkelse og vægt på deres produktsider.
Anbefalet greb: Pinch grebet & Fingerspids grebet.
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.

Vedligehold dine knive

Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.

Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt

Fri v/799 kr.

1-2 hverdage

DAO & GLS

10 års garanti

Du er sikret

100 dages retur

Returnering