Ushi | Santoku 175mm | Japansk allround kniv
Ushi | Santoku 175mm | Japansk allround kniv
999 kr. Original price was: 999 kr..899 kr.Current price is: 899 kr..
Du sparer 100 kr. SPAR 10%
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
-
Er på lager – Hurtig og billig levering!
Fantastisk skarp Santoku kokkekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 16,2 cm
- Total længde 30 cm
- Vægt 254 g
- Skæfte: G10 komposit håndtag
Er på lager
Du kunne også være interesseret i…
-
Advantage – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.491 kr.Current price is: 2.491 kr.. Tilføj til kurv -
Mercy – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.491 kr.Current price is: 2.491 kr.. Tilføj til kurv -
Cunning – Knivsæt
2.996 kr.Original price was: 2.996 kr..2.576 kr.Current price is: 2.576 kr.. Tilføj til kurv -
Hero – Knivsæt
3.895 kr.Original price was: 3.895 kr..3.194 kr.Current price is: 3.194 kr.. Tilføj til kurv
En alsidig Santoku køkkenkniv
Santoku på japansk betyder bogstaveligt talt “Tre dyder”. Kniven blev “opfundet” i 1940’erne og skulle være en alsidig køkkenkniv til alle slags opgaver. Hvor Nakiri’en var til grøntsager, Gyuto’en var til kød og Deba’en var til fisk – så skulle Santoku køkkenkniven bruges til alle formål. Santoku kniven har generelt et meget fladt blad med en lille bue i spidsen, der gengiver funktionerne fra de 3 andre store japanske knive (Naikiri, Gyuto og Deba). Så man kan bogstaveligt sige at kniven er altfavnende, da den dækker alle områder af knivredskabernes krav. Mange vil allerede i forvejen bruge en Santoku til alle deres opgaver i køkkenet, og det kan være fint hvis man har købt en god kniv. Men det anbefales at man bruger knivene til det som de er bygget – så hvis du skal arbejde meget med kød og udskæringer, så brug Gyuto’en – meget grøntskagsudskæring? Brug Nakiri’en, men hvis du har få men forskellige opgaver, så bruge en Santoku.
Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Santoku (kokkekniv)
Størrelse: 175 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 175 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering