Ushi | Urtekniv 90mm | Japansk paring kniv
Ushi | Urtekniv 90mm | Japansk paring kniv
449 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Anbefalet fantastisk skarp Urtekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 9,3 cm
- Total længde 19,8 cm
- Vægt 112 g
- Skæfte: G-10 komposit håndtag
På lager




Træskæfte
Tradition
Rustfrit ydre
Egenskaber

Vi har fået gode anmeldelser

Relaterede produkter
-
Tanuki | Paring 100mm | Japansk urtekniv
529 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Petty 130mm | Japansk utility kniv
549 kr. Tilføj til kurv -
Tsushima | Japansk natursten slibesten | Grit 3000-6000
945 kr. Tilføj til kurv -
Yuki-onna | Paring 100 mm | Japansk Urtekniv
720 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
999 kr. Tilføj til kurv -
Naoki Mazaki | Paring 120 mm | Shirogami 2 / White 2 | Black Nashiji
1.890 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Brødkniv 230mm | Damaskus stål
899 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Santoku 175mm | Japansk allround kniv
999 kr. Tilføj til kurv -
Kama Itachi | Paring 90 mm | Japansk urtekniv
590 kr. Tilføj til kurv -
Gozuki | Paring 110 mm | Japansk urtekniv | Damaskus37
920 kr. Tilføj til kurv
En damaskus urtekniv – Den alsidige lille køkkenkniv
Står du og mangler den lille kniv med det korte blad til at komme ind og klare de små udskæringer? Så er det en urtekniv du skal have fat i. Selvom knivens navn kraftigt antyder at du skærer urter med den – så er det altså ikke det eneste den kan bruges til. Faktisk er det ofte at man netop ikke skærer urter med denne kniv, men rigtig mange andre ting. Når du f.eks. skal skære bær der kræver at kniven kan komme rundt uden at du er ved at skære en finger af dig selv ved hver eneste træk.
Har du mange forskellige og alsidige opgaver i køkkenet, så er det rart at have urtekniven ved hånden, da den kan klare mange af de små skæreopgaver. Men hvis du skal snitte, hakke eller udskære større og mange ting – så brug en passende kniv til opgaven.
Urtekniven bliver ofte brugt allermest i køkkenet
Det er ofte urtekniven der bliver valgt så snart man skal bruge en kniv i køkkenet. Derfor er det også vigtigt at du vedligeholde og ofte bruger både strygestål, samt sliber urtekniven på en vådsten. Urtekniven kan både klare store og små opgaver, og man føler at man har bedre styr på kniven fordi den er så lille og nem og at håndtere. Man finder som regel en kniv i køkkenet man oftest bruger, og det er som regel netop denne lille alsidige køkkenkniv.
En lille japansk utility kniv
Man kan faktisk sige at urtekniven blot er endnu en lille utility kniv. Det kan være en rigtig god ide at have to små knive, da det ofte er dem man bruger rigtig meget i køkkenet. For de kan bruges i stort set alle situationer, hvis nu den “rette” kniv til opgaven er beskidt, eller mangler en slibetur. Hvis man blot havde én enkelt lille kniv, ville denne endnu hurtigere blive sløv, fordi man netop bruger den i mange situationer. De små knive er også lettere at manøvrere rundt i maden, hvor med en kniv med et bredt blad, ikke vil kunne dreje kniven inde i emnet, fordi den simpelthen er for bred.
Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Urtekniv
Størrelse: 90 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 90 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.

Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt
Fri v/799 kr.

1-2 hverdage
DAO & GLS

10 års garanti
Du er sikret

100 dages retur
Returnering