Ushi | Urtekniv 90mm | Japansk paring kniv
Ushi | Urtekniv 90mm | Japansk paring kniv
449 kr. Original price was: 449 kr..404 kr.Current price is: 404 kr..
Du sparer 45 kr. SPAR 10%
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
-
Er på lager – Hurtig og billig levering!
Anbefalet fantastisk skarp Urtekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 9,3 cm
- Total længde 19,8 cm
- Vægt 112 g
- Skæfte: G-10 komposit håndtag
Er på lager
Du kunne også være interesseret i…
-
Statement – Knivsæt
1.997 kr.Original price was: 1.997 kr..1.757 kr.Current price is: 1.757 kr.. Tilføj til kurv -
Advantage – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.491 kr.Current price is: 2.491 kr.. Tilføj til kurv -
Mercy – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.491 kr.Current price is: 2.491 kr.. Tilføj til kurv -
Hero – Knivsæt
3.895 kr.Original price was: 3.895 kr..3.194 kr.Current price is: 3.194 kr.. Tilføj til kurv
En damaskus urtekniv – Den alsidige lille køkkenkniv
Står du og mangler den lille kniv med det korte blad til at komme ind og klare de små udskæringer? Så er det en urtekniv du skal have fat i. Selvom knivens navn kraftigt antyder at du skærer urter med den – så er det altså ikke det eneste den kan bruges til. Faktisk er det ofte at man netop ikke skærer urter med denne kniv, men rigtig mange andre ting. Når du f.eks. skal skære bær der kræver at kniven kan komme rundt uden at du er ved at skære en finger af dig selv ved hver eneste træk.
Har du mange forskellige og alsidige opgaver i køkkenet, så er det rart at have urtekniven ved hånden, da den kan klare mange af de små skæreopgaver. Men hvis du skal snitte, hakke eller udskære større og mange ting – så brug en passende kniv til opgaven.
Urtekniven bliver ofte brugt allermest i køkkenet
Det er ofte urtekniven der bliver valgt så snart man skal bruge en kniv i køkkenet. Derfor er det også vigtigt at du vedligeholde og ofte bruger både strygestål, samt sliber urtekniven på en vådsten. Urtekniven kan både klare store og små opgaver, og man føler at man har bedre styr på kniven fordi den er så lille og nem og at håndtere. Man finder som regel en kniv i køkkenet man oftest bruger, og det er som regel netop denne lille alsidige køkkenkniv.
En lille japansk utility kniv
Man kan faktisk sige at urtekniven blot er endnu en lille utility kniv. Det kan være en rigtig god ide at have to små knive, da det ofte er dem man bruger rigtig meget i køkkenet. For de kan bruges i stort set alle situationer, hvis nu den “rette” kniv til opgaven er beskidt, eller mangler en slibetur. Hvis man blot havde én enkelt lille kniv, ville denne endnu hurtigere blive sløv, fordi man netop bruger den i mange situationer. De små knive er også lettere at manøvrere rundt i maden, hvor med en kniv med et bredt blad, ikke vil kunne dreje kniven inde i emnet, fordi den simpelthen er for bred.
Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Urtekniv
Størrelse: 90 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 90 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
35 kr. fragt
Fri v/799 kr.
1-2 hverdage
DAO & GLS
10 års garanti
Du er sikret
100 dages retur
Returnering