Ushi | Brødkniv 230mm | Damaskus stål
Ushi | Brødkniv 230mm | Damaskus stål
899 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Anbefalet fantastisk skarp brødkniv kokkekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 20,8 cm
- Total længde 34 cm
- Vægt 240 g
- Skæfte: G10 komposit håndtag
På lager




Træskæfte
Tradition
Rustfrit ydre
Egenskaber

Vi har fået gode anmeldelser

Relaterede produkter
-
Ushi | Urtekniv 90mm | Japansk paring kniv
449 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Petty 130mm | Japansk utility kniv
549 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Santoku 175mm | Japansk allround kniv
999 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Nakiri 185mm | Japansk grøntsagskniv
999 kr. Tilføj til kurv -
Kama Itachi | Brødkniv 210 mm | Japansk brødkniv
990 kr. Tilføj til kurv -
Ao bōzu | Japansk brødkniv 210 mm | Blue 2 / Aogami 2 & Damaskus49
1.540 kr. Tilføj til kurv -
Tsushima | Japansk natursten slibesten | Grit 3000-6000
945 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
999 kr. Tilføj til kurv
En brødkniv i damaskus stål
Der er ikke noget værre end en brødkniv der maser brødet i stedet for at skære det. Med en brødkniv som vores, kan du være sikker på at den holder skarpheden længe. Kniven er nemlig lavet af det hårde 10Cr15CoMoV stål, som er brugt i rigtig mange knive med hårdt stål, der minder meget om VG10 stålet, der er meget hårdere end almindeligt europæisk stål. Det hårde stål gør at kniven kan blive meget skarpere og holde skarpheden længere end almindelige køkkenknive. Så hvis du har problemer med at skære dit brød i flotte skiver i lige størrelse fordi din kniv er sløv som en træske – så er det måske på tide at prøve med en brødkniv af en lidt højere kvalitet.
Del af et damaskus køkkenkniv sæt
For rigtig mange er det vigtigt at deres knive ligner hinanden og er fra samme sæt. Derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af knive i vores Ushi serie, så du kan få en stribe af køkkenknive fra samme sæt. Vores udvalg er stort, så derfor har vi selvfølgelig samlet flere forskellige pakker, så du kan bare spare penge når du køber flere knive på en gang. Så udvid dit sortiment med vores japanske damaskus køkkenknive med en høj kvalitet af stål. Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Brødkniv
Størrelse: 230 mm
Stål type – kerne: 10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 230 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.

Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt
Fri v/799 kr.

1-2 hverdage
DAO & GLS

10 års garanti
Du er sikret

100 dages retur
Returnering