Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
999 kr. Original price was: 999 kr..749 kr.Current price is: 749 kr..
Du sparer 250 kr. SPAR 25%
Er på lager – Hurtig og billig levering!
Del betalingen op med Anyday eller Viabill
Del betalingen op med Anyday eller Viabill
Anbefalet fantastisk skarp Gyuto kokkekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 19,7 cm
- Total længde 32,5 cm
- Vægt 253 g
- Skæfte: G10 komposit håndtag
På lager (kan bestilles som restordre)
Du kunne også være interesseret i…
-
Statement – Knivsæt
1.997 kr.Original price was: 1.997 kr..1.498 kr.Current price is: 1.498 kr.. Tilføj til kurv -
Mercy – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.172 kr.Current price is: 2.172 kr.. Tilføj til kurv -
Cunning – Knivsæt
2.996 kr.Original price was: 2.996 kr..2.247 kr.Current price is: 2.247 kr.. Tilføj til kurv -
Hero – Knivsæt
3.895 kr.Original price was: 3.895 kr..2.921 kr.Current price is: 2.921 kr.. Tilføj til kurv
Vi har fået gode anmeldelser
Den japanske Gyuto kokkekniv
Gyuto er nok den mest kendte japanske kokkekniv, og det er ikke uden grund. Du kan nemlig bruge en Gyuto kniv til de fleste større opgaver i køkkenet. Den ligner også mest traditionelt en japansk kniv, og når jeg siger “japanske knive”, er det helt sikkert den første du tænker på.
“Gyuto” betyder faktisk, meget makabert, “kød-sværd” og lidt mere klingende på engelsk “beef-sword”. Navnet angiver helt perfekt hvad man bruger kniven til i køkkenet, og er uden tvivl den bedste kniv at bruge når du har med kød at gøre i køkkenet.
Perfekt japansk kødkniv i damaskus stål
Mangler du den perfekte damaskus kødkniv i køkkenet? Led ej længere.. Ushi’s japanske Gyuto kødkniv er dit kommende foretrukne valg! Med en god tyngde og en skarp klinge er det den perfekte kødkniv til alle dine skære, hakke og snitte opgaver i dit køkken. Kødkniven kan nemlig bruges til mere end bare kød, og det bliver din favorit all-round kniv i køkkenet.
Udover at være en af de bedre knive til alle opgaverne i dit køkken, så en Gyuto kokkekniv også virkelig pæn. Alle synes om det flotte bølgede mønster i de yderste lag af kniven som også hjælper mod rust ved korrosion.
Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Det runde buede knivblad
Køkkenkniven med det runde buede knivblad der gør det let at vugge-skære, hvor man vugger kniven på skærebrættet for at snitte og skære grøntsager o.l. Men kan også bruges til at hakke med det lige stykke af kniven nær knivbladets hæl, ned mod håndtaget.
Når man har med større stykker kød at gøre, bruges kniven ved at skære frem og tilbage, ligesom med en sav. Med spidsen af kniven er det let at fint skære kød og skære fedt og knogler fra.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Gyuto (kokkekniv)
Størrelse: 210 mm
Stål type – kerne: VG10 (10Cr15CoMoV)
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 210 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.
Vægt | 0,509 kg |
---|---|
Størrelse | 38,3 × 9,6 × 3,5 cm |
Brand | Ushi |
Tekniske specifikationer
- VG10 kernestål og rustfrit stål i 66 lag
Stålets hårdhed 60±2 HRC
- Håndtag i G-10 komposit epoxy
- Rustfrit stål i SUS430 & SUS431
Knivsæg slebet i 16 grader
VG10 Kernestål
Kernestålet af VG10 har en hårdhed på 62 HRC og er slebet i en ca. 15 graders vinkel. Hvilket giver en utrolig skarp og holdbar knivsæg.
66 lag rustfrit stål
De 66 lag foldede rustfri stål er lavet af SUS430 og SUS431. Lagene af stål er foldet, så de giver i alt 66 lag der giver det flotte bølgede damaskus mønster.
Ergonomisk greb
Håndtaget er lavet af glasfiber og epoxyharpiks. Du har et godt og ergonomisk greb selvom håndtaget skulle være fugtigt eller vådt. Materialet er også antibakterielt.
Medfølger i kassen
Opbevaringsæske med magnetisk luk
Kasse til beskyttelse af kniv, blad og æg
Damaskus kniv i VG10 kernestål og 66 lag rustfri stål
Se vores YouTube video af kniven
Vi har lavet en kort video så du bedre kan se hvordan kniven ser ud. Det kan nemlig være svært helt at se hvordan en kniv ser ud kun ved hjælp af billeder. Hvis du stadig skulle være i tvivl om du helt kan lide stilen, så har vi 100 dages fri returret.
Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores showroom i Esbjerg. Chat med os og aftal at komme forbi og se knivene.
Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
damaskus stål i 67 lag
damaskus stål er en betegnelse man bruger om stål der er foldet og presset mange gange, for at give det flotte bølgede mønster. Før dette blev den gængse opfattelse af damaskus, var stålet udvundet i damaskus og blev også her foldet mange gange for at give bedre holdbarhed.
Den tekniske betegnelse for stålet brugt i vores Ushi damaskus knivserie er VG10 kernestål og SUS430 og SUS431, som er to rustfri ståltyper der modarbejder korrosion og beskytter den hårde kerne af VG10.
Håndtag i G10 komposit
Skæftet er G10 komposit med et kerne lag af stål der går helt fra knivens spids til bunden. Kniven er designet med stål hele vejen igennem kniven for at give en mere robust kniv der holder hele livet. Håndtaget sikrer god komfort, så du kan bruge kniven hver dag, hele dagen.
G10 komposit håndtaget er med til at sikre dit greb, selvom overfladen skulle være våd eller fedtet. G10 materialet er også bakterieafvisende og kan tåle opvaskemaskine. Vi anbefaler dog ikke at maskinopvaske dine knive da knivens blad kan blive beskadiget.
damaskus stål & mønster
Det flotte mønster på Ushi knivserien kaldes for damaskus og kommer ved at folde 2 forskellige stål typer mange gange – 66 gange for at være helt præcis – der så giver dette flotte bølgede mønster. Hos Ushi går vi meget op i at vores værktøj skal være både æstetisk flot, men også effektivt og holdbart. Derfor har vi i denne serie brugt materiale der holder i lang tid, holder skarpheden, samt ser rigtig flot ud.
I denne serie er mønstret kommet ved at folde og presse stålet, men man kan også få damaskus knive hvor mønstret kommet ved at folde og hamre stålet.
Andre har også købt
Du kunne også være interesseret i…
-
Statement – Knivsæt
1.997 kr.Original price was: 1.997 kr..1.498 kr.Current price is: 1.498 kr.. Tilføj til kurv -
Mercy – Knivsæt
2.896 kr.Original price was: 2.896 kr..2.172 kr.Current price is: 2.172 kr.. Tilføj til kurv -
Cunning – Knivsæt
2.996 kr.Original price was: 2.996 kr..2.247 kr.Current price is: 2.247 kr.. Tilføj til kurv -
Hero – Knivsæt
3.895 kr.Original price was: 3.895 kr..2.921 kr.Current price is: 2.921 kr.. Tilføj til kurv