Skip to main content
DAO: Bestil senest d. 21
Byt gaver hele januar
ORDRER OVER 1.199,- = GRATIS RIVEJERN 199,-
Lastbil ikon 35 kr. - Gratis over 799 kr.
Lastbil ikon 1-2 dage
Garanti ikon 10 års garanti

Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv

Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv

🔥 229 købt for nylig

999 kr.

Prisgaranti

Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.

Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.

Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.

  • Er på lager – Hurtig og billig levering!

📦 Forventes på lager i Uge 50! 📣

Anbefalet fantastisk skarp Gyuto kokkekniv i damaskus stål.

  • 67 lag damaskus stål
  • Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
  • Stålets hårdhed: 60±2 HRC
  • Knivbladets længde 19,7 cm
  • Total længde 32,5 cm
  • Vægt 253 g
  • Skæfte: G10 komposit håndtag

Er på lager

Levering 1-2 dage
63 kr.
1 × Strygestål – Diamant

Er på lager

499 kr.
389 kr.
39 kr.
397 kr.
1 × Skræller 130 mm | Rustfrit stål

Kun 1 tilbage på lager

118 kr.
ikon pakke
Fragt 35,- Gratis over 799
Pengene tilbage garanti
ikon lastbil
Levering 1-2 dage
ikon certifikat
10 års garanti
Fremragende!

Vi har fået gode anmeldelser

11. december, 2024
Har fået en god kniv.
10. december, 2024
Super god service og vejledning
9. december, 2024
Super og meget ærlig service
8. december, 2024
Rigtig god og hurtig ekspedition
6. december, 2024
Hurtig super og professionel service. Helt igennem okay
3. december, 2024
hurtig og korrekt betjening og levering
3. december, 2024
God oplevelse både med hensyn til vejledning og venlig medarbejder.
1. december, 2024
At bestille knive er altid spændende. Men at bestille et sted hvor de opdager fejl på kniven…
28. november, 2024
Fine og meget skarpe knive. Oveni er der plads til god humor. Fik plaster med i pakken 😉
22. november, 2024
Rigtig god oplevelse, super kundeservice og helt igennem en god butik. af Zacharias

Den japanske Gyuto kokkekniv

Gyuto er nok den mest kendte japanske kokkekniv, og det er ikke uden grund. Du kan nemlig bruge en Gyuto kniv til de fleste større opgaver i køkkenet. Den ligner også mest traditionelt en japansk kniv, og når jeg siger “japanske knive”, er det helt sikkert den første du tænker på.

“Gyuto” betyder faktisk, meget makabert, “kød-sværd” og lidt mere klingende på engelsk “beef-sword”. Navnet angiver helt perfekt hvad man bruger kniven til i køkkenet, og er uden tvivl den bedste kniv at bruge når du har med kød at gøre i køkkenet.

Perfekt japansk kødkniv i damaskus stål

Mangler du den perfekte damaskus kødkniv i køkkenet? Led ej længere.. Ushi’s japanske Gyuto kødkniv er dit kommende foretrukne valg! Med en god tyngde og en skarp klinge er det den perfekte kødkniv til alle dine skære, hakke og snitte opgaver i dit køkken. Kødkniven kan nemlig bruges til mere end bare kød, og det bliver din favorit all-round kniv i køkkenet.

Udover at være en af de bedre knive til alle opgaverne i dit køkken, så en Gyuto kokkekniv også virkelig pæn. Alle synes om det flotte bølgede mønster i de yderste lag af kniven som også hjælper mod rust ved korrosion.

Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.

Det runde buede knivblad

Køkkenkniven med det runde buede knivblad der gør det let at vugge-skære, hvor man vugger kniven på skærebrættet for at snitte og skære grøntsager o.l. Men kan også bruges til at hakke med det lige stykke af kniven nær knivbladets hæl, ned mod håndtaget.

Når man har med større stykker kød at gøre, bruges kniven ved at skære frem og tilbage, ligesom med en sav. Med spidsen af kniven er det let at fint skære kød og skære fedt og knogler fra.

Tekniske specifikationer

Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Gyuto (kokkekniv)
Størrelse: 210 mm
Stål type – kerne:10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 210 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.

Vedligehold dine knive

Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.

Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.

35 kr. fragt

Fri v/799 kr.

1-2 hverdage

DAO & GLS

10 års garanti

Du er sikret

100 dages retur

Returnering