Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
Ushi | Gyuto 210mm | Japansk kokkekniv
999 kr.
Hvis du har købt en vare hos os, der kommer på tilbud indenfor 2 uger efter din købsdato, så skriv til os, så refunderer vi differencen på rabatten/tilbuddet.
Vi har prisgaranti på alle vores produkter. Hvis du finder en identisk vare hos en anden anderkendt webshop, så kontakt os og få varen til samme pris hos os.
Skriv på anders@ushi.dk med link til produktet, og send et tydeligt screenshot af produktet, dato, pris, mv.
Anbefalet fantastisk skarp Gyuto kokkekniv i damaskus stål.
- 67 lag damaskus stål
- Hårdt kernestål og rustfrit stål i 66 lag
- Stålets hårdhed: 60±2 HRC
- Knivbladets længde 19,7 cm
- Total længde 32,5 cm
- Vægt 253 g
- Skæfte: G10 komposit håndtag
På lager




Vi har fået gode anmeldelser








Anbefalet af Ungdomslandsholdets
Kasper Zacho
Kasper kom og spurgte om vi ikke ville sponsorere nogle knive han kunne bruge i diverse konkurrencer, og det kunne vi selvfølgelig ikke sige nej til.
Kasper Zacho er konkurrence kok og deltager i konkurrencer, som f.eks. VM i skills, Belgiske Skills og Euro Grand Prix som commis, og senere i år skal han repræsentere Danmark ved EM i skills på hjemmebane i Herning.

Den japanske Gyuto kokkekniv
Gyuto er nok den mest kendte japanske kokkekniv, og det er ikke uden grund. Du kan nemlig bruge en Gyuto kniv til de fleste større opgaver i køkkenet. Den ligner også mest traditionelt en japansk kniv, og når jeg siger “japanske knive”, er det helt sikkert den første du tænker på.
“Gyuto” betyder faktisk, meget makabert, “kød-sværd” og lidt mere klingende på engelsk “beef-sword”. Navnet angiver helt perfekt hvad man bruger kniven til i køkkenet, og er uden tvivl den bedste kniv at bruge når du har med kød at gøre i køkkenet.
Perfekt japansk kødkniv i damaskus stål
Mangler du den perfekte damaskus kødkniv i køkkenet? Led ej længere.. Ushi’s japanske Gyuto kødkniv er dit kommende foretrukne valg! Med en god tyngde og en skarp klinge er det den perfekte kødkniv til alle dine skære, hakke og snitte opgaver i dit køkken. Kødkniven kan nemlig bruges til mere end bare kød, og det bliver din favorit all-round kniv i køkkenet.
Udover at være en af de bedre knive til alle opgaverne i dit køkken, så en Gyuto kokkekniv også virkelig pæn. Alle synes om det flotte bølgede mønster i de yderste lag af kniven som også hjælper mod rust ved korrosion.
Kernestålet i kniven er lavet af 10Cr15CoMoV, som i folkemunde også kaldes for VG10.
Det runde buede knivblad
Køkkenkniven med det runde buede knivblad der gør det let at vugge-skære, hvor man vugger kniven på skærebrættet for at snitte og skære grøntsager o.l. Men kan også bruges til at hakke med det lige stykke af kniven nær knivbladets hæl, ned mod håndtaget.
Når man har med større stykker kød at gøre, bruges kniven ved at skære frem og tilbage, ligesom med en sav. Med spidsen af kniven er det let at fint skære kød og skære fedt og knogler fra.
Tekniske specifikationer
Mærke: Ushi
Model: Ushi
Type: Gyuto (kokkekniv)
Størrelse: 210 mm
Stål type – kerne:10Cr15CoMoV
Stål hårdhed: 60±2 HRC
Stål yderlag: 66-lag rustfritstål SUS430/SUS431
Skæfte materiale: G-10 komposit epoxy
Skæfte type: Europæisk ergonomisk stil
Længde:
– Knivblad æg: 210 mm
– Knivblad til skæfte:
– Skæfte længde:
– Længde i alt:
Tykkelse:
– Knivblad tykkelse:
– Skæfte tykkelse:
Højde:
– Knivblad højde:
– Skæfte højde:
Vægt på kniv:
Vægt balance 00 mm ude på knivbladet.
Anbefalet greb:
Produceret: Kina.
Til både højre og venstre håndede (ambidekstral).
Knivblad slibning 50/50 – Slebet lige meget på begge sider.

Vedligehold dine knive
Det er vigtigt at du vedligeholder dine japanske knive. Mange af knivene er lavet i meget hårdt carbonstål, og er derfor mere modtagelige over for patina og rust. Så sørg for at vaske og tørre dine knive lige efter brug.
Vi anbefaler også at du bruger et hårdt strygestål i f.eks. diamantbelægning. Når knivene skal slibes anbefaler vi f.eks. en kombination af sten med grit #1000 til at starte med og en sten med grit #6000 til at slutte af på.
Relaterede produkter
-
Tsushima | Japansk natursten slibesten | Grit 3000-6000
945 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Santoku 175mm | Japansk allround kniv
999 kr. Tilføj til kurv -
Ao bōzu | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv | Blue 2 / Aogami 2 & Damaskus49
1.890 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Petty 130mm | Japansk utility kniv
549 kr. Tilføj til kurv -
Saya / Knivskede træ | Gyuto 210 mm | Magnetisk knivbeskytter (Yo)
149 kr. Tilføj til kurv -
Ushi | Urtekniv 90mm | Japansk paring kniv
449 kr. Tilføj til kurv -
Saya / Knivskede træ | Gyuto 210 mm | Magnetisk knivbeskytter (Wa)
149 kr. Tilføj til kurv -
Gozuki | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv | Damaskus37
1.670 kr. Tilføj til kurv -
Kama Itachi | Gyuto 210 mm | Japansk kokkekniv
1.150 kr. Tilføj til kurv -
Suisin | Gyuto 210 mm | VG10 | Tsuchime Suminagashi Damascus 17
1.624 kr. Tilføj til kurv

39 kr. fragt
Fri v/799 kr.

1-2 hverdage
DAO & GLS

10 års garanti
Du er sikret

100 dages retur
Returnering